Basgitaar leren spelen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met online basgitaarlessen! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   De meest complete 

online basgitaarcursus

Goedkoper dan 

reguliere basgitaarlessen

  Binnen enkele weken 

de juiste basis

De basgitaar legt de verbinding tussen de drummer en de rest van de band. Als basgitarist sla je de brug tussen ritme en melodie, niet altijd even makkelijk maar wel een geweldige uitdaging.


Bepaalde nummers missen echt iets zonder basgitaar. 

Droom jij ervan om de basis van deze nummers te leggen met je basgitaar?


Je kunt basgitaarlessen nemen bij een muziekschool of elke week naar een privé muziekleraar gaan. Maar die lessen kosten al snel tussen de € 20,- en € 30,- per keer. Dat gaat flink in de kosten lopen. En kan jij elke week tijd maken in je agenda, op het moment dat je leraar kan? En ook nog je huiswerk op tijd af hebben?


Zoek jij een flexibele en goedkopere manier om basgitaar te leren spelen? Zoek niet verder.


Met deze online basgitaar cursus leer jij alles wat je moet weten, alle technieken komen aan bod. En dat tegen een veel lagere prijs. En je kunt de lessen volgen wanneer het jou uitkomt.


Wat wil je nog meer? Start vandaag nog met je basgitaar lessen!

Basgitaarles op een muziekschool 

of met een privé muziekleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Basgitaarles via 

online basgitaarlessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Basgitaar spelen geeft mij een enorme kick, het ritme voelen in mijn borst. Gelukkig kan ik nu oefenen en lessen volgen wanneer het mij uitkomt, ook 's avonds laat of in het weekend"

Een band is niet compleet zonder basgitaar!

Droom jij ervan om met je basgitaar in een band mee te spelen? Om de band zijn groovy sound te geven zoals alleen een goede basgitarist dat kan? 


Hoe groot je ambities ook zijn, van op het podium voor een volle zaal tot huiskamer concert, met deze online basgitaar cursus leer je binnen enkele weken de juiste basistechnieken.

Ja, ik wil meteen beginnen

Goed en eerlijk product

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Frans

Een mooie manier om muziek te leren!

Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Pascal

Complete cursus waarin alle aspecten aan bod komen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Robert-Jan

Basgitaar les

Jouw online basgitaarlessen, dit mag je verwachten

Basgitaarles

Professionele lessen

De online basgitaar cursus bestaat uit 60 lessen. In deze professionele lessen wordt op een heldere manier de techniek uitgelegd. De cursus is zeer uitgebreid, elk onderdeel komt aan bod. De hoge kwaliteit video's kan je bekijken waar en wanneer je maar wilt, op je laptop, pc, tablet of mobiel.

Basgitaarlessen

Gedetailleerde uitleg

Goed basgitaar spelen leer je stap voor stap met deze online cursus. Elk detail wordt besproken zodat jij je techniek tot in de puntjes kan perfectioneren. Waar speel je op de snaren, de juiste vingerzetting, je houding, het dempen en aanslaan van de snaren en nog veel meer wordt besproken in de uitgebreide video's

basgitaarles

Duidelijke video's

Alle video's in de basgitaar cursus zijn opgenomen in een professionele studio. De duidelijke video's in HD kwaliteit laten het lijken alsof je basgitaar docent naast je staat. Zo duidelijk kan je alles volgen.

Heb je vragen? Stel ze aan je basgitaar docent

Tijdens de lessen komen er soms vragen bij je op. Stel ze direct aan je basgitaar docent. Je mag altijd en onbeperkt vragen stellen bij elke video. De FAQ die je bij elke video vindt geeft antwoord op de meest gestelde vragen. Zo kan jij weer snel verder met oefenen.

Professioneel lesmateriaal

Bij je online basgitaar lessen ontvang je professioneel lesmateriaal. Bij elke les vind je PDF bestanden die je eenvoudig kunt printen. Zo stel je zelf je eigen lesboek samen.

Hoge kwaliteit HD-video's

Door de HD kwaliteit opnames is elke les makkelijk te volgen. De basgitaar lessen zijn opgenomen in een professionele studio. Er is gebruik gemaakt van meerdere camera hoeken zodat je docent duidelijk in beeld komt en jij geen enkel detail mist.

Je persoonlijke inbox

Bij je basgitaar cursus krijg je een persoonlijke inbox. Alle vragen die je hebt gesteld, en de antwoorden, vind je hierin terug. Altijd handig voor als je die praktische tips van je basgitaar docent wilt teruglezen. 

Favoriete lessen bibliotheek

Je meest waardevolle lessen en video's verzamel je eenvoudig in de favoriete lessen bibliotheek, deze vind je terug in je profiel. Vink je favoriete lessen aan en ze verschijnen automatisch in je bibliotheek.

Op elk apparaat beschikbaar

Neem je basgitaar mee en oefen waar en wanneer je maar wilt. De video lessen zijn te bekijken op je mobiel, pc, laptop of tablet.

Levenslang 24/7 toegang

Na het aanschaffen van deze online basgitaar cursus heb je levenslang, 24/7 toegang tot je basgitaar lessen. Dus geen stress, volg de lessen wanneer het jou uitkomt. 

Professionele leraren

Onze professioneel opgeleide docenten leren jou op een effectieve manier basgitaar spelen. Zo merk je al snel resultaat, dat motiveert! Profiteer van hun jarenlange ervaring en volg hun aanwijzingen op om het meeste uit je basgitaarlessen te halen.   

Niet goed geld terug garantie

Jij loopt geen enkel risico met onze 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Want wij zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. 

Volg deze unieke stap-voor-stap basgitaarmethode en speel

binnen 8 weken je favoriete nummers

Krijg nu direct toegang tot jouw 

online basgitaarlessen!

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit basgitaar lessen. Als je deze lessen bij een muziekschool of privé gitaarleraar af zou nemen ben je honderden euro's kwijt. En dat is deze basgitaar cursus ook zeker waard.


Maar omdat wij basgitaar lessen voor iedereen beschikbaar willen maken is de prijs voor deze online basgitaar cursus vele malen goedkoper.


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts € 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze basgitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze basgitaarcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online basgitaar lessen

Basgitaar les
arrow_drop_up arrow_drop_down