Gitaar leren spelen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met online gitaarlessen! 

Ja, ik wil meteen beginnen

     Snel resultaat door onze        bewezen methode

Goedkoper dan privelessen

   Binnen enkele weken een      goede basis

Duizenden mensen volgen online of privé gitaarlessen. Het is echter lastig om kwalitatief goede gitaarlessen te vinden. Hiernaast ziet niet iedereen het zitten om iedere week op pad te gaan naar een muziekschool. Je hebt bovendien veel lessen nodig om alle technieken te beheersen, maar een gemiddelde les kost al snel twintig tot dertig euro. Dankzij onze online gitaarlessen kan het anders. Door middel van duidelijke video’s met uitleg volg je lessen om gitaar te leren spelen eenvoudig online. Je oefent wanneer het jou uitkomt, waar jij wilt. Zo hoe je nooit meer last-minute je huiswerk te oefenen voor je volgende les. Zo hoort het toch bij een hobby?

Gitaarles op een muziekschool 

of met een privé gitaarleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Gitaarles via 

online gitaarlessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Maak je droom waar dankzij de beste online gitaarles

Droom jij ervan om geweldig gitaar te kunnen spelen? Wacht dan niet langer en leer online na enkele lessen de basistechnieken van gitaar spelen, zoals de noten van een gitaar leren. Het maakt niet uit of je voor jezelf, voor vrienden en familie of voor een publiek wilt spelen, want dankzij onze lessen kan iedereen het leren. Wil je ook graag liedjes kunnen schrijven voor op de gitaar? Volg dan onze cursus songwriting en wordt een veelzijdige artiest.

Ja, ik wil meteen beginnen

Zeer goede cursus, precies waar ik naar op zoek was.


Ik heb al verschillende online cursussen gedaan maar deze is veruit de beste, er word vanuit verschillende hoeken opgenomen zodat alles heel duidelijk is en met de animatie erbij word er niks over het hoofd gezien.


De gitaarcursus is meer dan zijn geld waard, ik kijk al uit naar de vervolg cursussen!

Chris Heinen

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service.

Echt een duidelijke gitaarcursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Christiaan

De gitaarcursus is geweldig!


Ik wilde al een tijdje op gitaarles gaan, maar kreeg nu deze cursus cadeau ik ben helemaal enthousiast over de gitaarcursus alles word goed en duidelijk uitgelegd, en ik heb levenslange toegang tot de gitaarcursus wat mij goed uitkomt, want ik heb niet altijd even veel tijd over.

Petra

Gitaar leren spelen

Jouw online gitaarlessen, dit mag je verwachten

Uitgebreide lespagina’s met exacte uitleg

Deze online cursus bestaat uit 78 gitaarlessen. Je leert tijden de online lessen stapsgewijs de diverse onderdelen van het gitaar spelen. Je begint met een stevige basis, daarna leer je de juiste technieken. Er komen eveneens akkoorden aan bod en je krijgt een hoop handige tips van de ervaren docenten. Het lesmateriaal bestaat uit video’s van hoge kwaliteit die je op elk gewenst apparaat kunt bekijken.


Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse onderdelen van het gitaar spelen. Een goede basis, veel technieken, akkoorden en handige tips komen aan bod.

 

Handige video's

De lesvideo's worden vanuit verschillende hoeken opgenomen. Hierdoor wordt iedere handeling duidelijk in beeld gebracht. Er zijn ook animaties aanwezig voor extra ondersteuning zodat jij zo goed mogelijk begeleidt wordt.

Onbeperkt vragen stellen aan je ervaren gitaardocent

Onze gitaarlessen worden gegeven door een professioneel opgeleide docent. Hij leert je tijdens zijn online lessen, dankzij zijn jarenlange ervaring, fantastisch gitaar spelen. Je kunt ook bij iedere video onbeperkt vragen stellen. Daarnaast bevat elke video een FAQ waarin je snel antwoord kunt vinden op veelvoorkomende vragen. Hierdoor kun je snel verder met oefenen.

Uitstekend lesmateriaal met heldere filmpjes

Heb jij liever je lesmateriaal in handen? Bij elke les vind je het lesmateriaal als PDF. Print het eenvoudig uit en stel je eigen lesboek samen. Zo kun je lastige onderwerpen zoals akkoorden op de gitaar extra nalezen. Het lesmateriaal wordt uitgebreid besproken in de videolessen. Je kunt ieder detail helder zien dankzij de HD- kwaliteit van de opnames. Hierdoor kun je de iedere online gitaarles het beste volgen.

HD-video's

Alle gitaarlessen zijn in een professionele studio opgenomen. Door de HD kwaliteit opnames ontgaat je geen detail en zijn de videolessen makkelijk te volgen.  

Eigen inbox

Bij jouw gitaarlessen krijg je een persoonlijke inbox. Hierin kan je altijd de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden, terugvinden. 

Lessen bibliotheek

Stel zelf je favoriete lessen bibliotheek samen. Vink jouw favoriete video/les aan en deze wordt automatisch toegevoegd aan je eigen bibliotheek, in je profiel.

Al jouw vragen en antwoorden op één plek

Bij jouw gitaarlessen krijg je een eigen inbox. Hierin vind je de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden, altijd terug. Zo krijg je naast de lessen ook een overzichtelijke online verzameling van nuttige tips over de gitaar.

Een verzameling van de leukste lessen

Creëer zelf een verzameling van jouw favoriete lessen. Wanneer je de video aanvinkt, wordt die automatisch toegevoegd aan de favoriete lessen bibliotheek in je profiel. Zo vind je de beste online gitaarles eenvoudig terug.

Krijg onbeperkt toegang tot de lessen

Je hebt natuurlijk niet altijd genoeg tijd om online gitaarlessen te volgen. Gelukkig heb je bij ons voor de rest van je leven 24 uur per dag toegang tot de gitaarlessen. Dan kun je lekker de tijd nemen om gitaar te leren spelen. Bovendien volg jij op Onlinemuziekcursus.nl gitaarlessen waar en wanneer je wilt, want je kijkt ze op ieder apparaat.

Twee weken lang garantie

Wij garanderen dat onze online gitaarles het beste is, maar het is natuurlijk het belangrijkst dat de gitaarlessen voor jou naar wens zijn. Laat je binnen veertien dagen weten dat dit niet het geval is? Dan krijg je direct het lesgeld terug. Hierdoor loop jij geen risico bij het aanschaffen van online gitaarlessen.

Volg deze unieke stap-voor-stap gitaarmethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Start direct met de beste online gitaarles

Deze hoogwaardige online lessen zijn een combinatie van jaren aan kennis en ervaring met de gitaar. Voor dezelfde inhoud betaal je bij een privéleraar honderden euro’s. Onze online gitaarles is ook zo veel waard, maar die kost veel minder omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste begeleiding. Bovendien is deze cursus tijdelijk nóg goedkoper.


Hij is afgeprijsd van € 69,95 naar slechts € 47,- !

Ontvang veertien dagen lang garantie

Wij staan voor 100% achter onze gitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze gitaarcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen

Gitaar leren spelen

Bij ons kan iedereen gitaar leren spelen


Dus zoek jij online gitaarlessen die je kunt volgen wanneer jij wilt? Heb je een drukke planning  maar wil je toch alle technieken op de gitaar leren beheersen? Dan is online gitaar leren spelen iets voor jou. Bij ons kies je uit een ruim assortiment aan online lessen voor de gitaar. Leer met onze effectieve methode bijvoorbeeld de namen van de gitaarsnaren en andere handige vaardigheden om gitaar te leren spelen.Ontdek de voordelen van online lessen

Op onlinemuziekcursus.nl krijg je online gitaarles van de beste professionals. Doordat je zelf bepaalt wanneer je deze cursus volgt, pas je hem aan jouw behoeften aan. Komt het vanavond niet uit? Dan kun je morgen ook nog starten met online gitaarlessen. Je betaalt hier eenmalig een klein bedrag waarna je voor de rest van je leven onbeperkt toegang hebt tot het lesmateriaal. Dankzij de heldere video’s, het professionele lesmateriaal en andere unieke elementen leer je bij ons eenvoudig gitaar spelen.Begin binnen vijf minuten met leren

Je schaft bij ons gerust een online cursus gitaar spelen aan omdat je bij ons veertien dagen garantie ontvangt op de lessen. Hiernaast leer je dankzij het uitgebreide lesmateriaal in de HD video’s alle technieken die je nodig hebt. Wil je meer weten over het volgen van onze cursussen? Of ben je benieuwd of onze online gitaarles het beste is voor jou? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar onze experts via info@onlinemuziekcursus.nl