Gitaarlessen online nodig?

Begin direct online met jouw gitaarlessen online!

Ja, ik wil meteen beginnen

     Snel resultaat door onze        bewezen methode

Goedkoper dan privelessen

   Binnen enkele weken een      goede basis

Bent u op zoek naar de juiste methode om gitaarlessen online te gaan volgen? Dan bent u bij Online muziekcursus.nl aan het juiste adres!
Er zijn legio lesmethodes. Vele mensen volgen muzieklessen bij een muziekleraar. Dit zijn kostbare lessen met veel nadelen. Bij onze gitaarlessen online volg je les op het moment dat jij wil, in tegenstelling tot een vooraf afgesproken tijdstip bij een leraar. Hoe makkelijk wil je het hebben! Om goed gitaar te leren spelen heb je tientallen uren les nodig, maar onze bewezen lesmethode levert snel resultaat op. Dankzij onze unieke methode leer je binnen 8 weken stap voor stap de basis van het gitaarspel en zul je je favoriete nummers kunnen spelen.

Gitaarles op een muziekschool 

of met een privé gitaarleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Gitaarles via 

online gitaarlessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Online gitaar leren spelen met 78 gitaarlessen online! 

Omdat wij het fantastisch vinden iedereen in staat te stellen gitaarlessen online te kunnen volgen, werken wij met een heel aantrekkelijk tarief. Je betaalt eenmalig voor de 78 lessen. Hiervoor kun je onbeperkt, 24/7, de lessen volgen. Onze professioneel opgeleide docenten hebben hun jarenlange ervaring gebundeld om te komen tot onze hoge kwaliteit gitaarlessen online. Door middel van duidelijke video’s met heldere uitleg volg je gitaarlessen eenvoudig online, waar en wanneer het jou uitkomt via elk gewenst apparaat (mobiel, pc, laptop of tablet). Eventuele vragen kun je altijd stellen, maar er is bij elke video ook een lijst met veelgestelde vragen, die je een aantal handvatten kan geven. De ervaring van onze studenten leert dat het volgen van de lessen via onze video's een prettige en effectieve manier van studeren is. We sturen het lesmateriaal ook mee als PDF-bestand, zodat je het uit kunt printen als je dat prettig vindt.

Ja, ik wil meteen beginnen

Zeer goede cursus, precies waar ik naar op zoek was.


Ik heb al verschillende online cursussen gedaan maar deze is veruit de beste, er word vanuit verschillende hoeken opgenomen zodat alles heel duidelijk is en met de animatie erbij word er niks over het hoofd gezien.


De gitaarcursus is meer dan zijn geld waard, ik kijk al uit naar de vervolg cursussen!

Chris Heinen

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service.

Echt een duidelijke gitaarcursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Christiaan

De gitaarcursus is geweldig!


Ik wilde al een tijdje op gitaarles gaan, maar kreeg nu deze cursus cadeau ik ben helemaal enthousiast over de gitaarcursus alles word goed en duidelijk uitgelegd, en ik heb levenslange toegang tot de gitaarcursus wat mij goed uitkomt, want ik heb niet altijd even veel tijd over.

Petra

Jouw online gitaarlessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online gitaarcursus bestaat uit 78 lessen. Het uitgebreide lesmateriaal bevat video’s van hoge kwaliteit dat je op elk gewenst apparaat kunt bekijken.Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse onderdelen van het gitaar spelen. Een goede basis, veel technieken, akkoorden en handige tips komen aan bod.

 

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling en kan je precies zien wat je moet doen. Dit wordt nog extra versterkt door de duidelijke animaties. 

Onbeperkt vragen stellen aan je gitaar docent

Je kunt altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. 

Daarnaast bevat elke video een FAQ waar je snel antwoord kan vinden op veelgestelde vragen.

Professioneel lesmateriaal

Heb jij liever je lesmateriaal in handen? Bij elke les vind je het lesmateriaal als PDF

Print het eenvoudig uit en stel je eigen lesboek samen.

HD-video's

Alle gitaarlessen zijn in een professionele studio opgenomen. Door de HD kwaliteit opnames ontgaat je geen detail en zijn de videolessen makkelijk te volgen.  

Eigen inbox

Bij jouw gitaarlessen krijg je een persoonlijke inbox. Hierin kan je altijd de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden, terugvinden. 

Lessen bibliotheek

Stel zelf je favoriete lessen bibliotheek samen. Vink jouw favoriete video/les aan en deze wordt automatisch toegevoegd aan je eigen bibliotheek, in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

Gitaarlessen volgen waar en wanneer je maar wilt! Mobiel, pc, laptop of tablet, de lessen zijn op elk apparaat te bekijken.

Levenslang toegang tot de lessen

Heb je niet altijd even veel tijd om gitaarlessen te volgen? Geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de gitaarlessen.

Les van professionele leraren

Alle gitaarlessen worden gegeven door een professioneel opgeleide docent. Profiteer van zijn jarenlange ervaring en leer fantastisch gitaar spelen.  

Niet goed geld terug garantie

Wij willen graag dat jij tevreden bent. Daarom bieden wij 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo loop jij geen enkel risico.

Volg deze unieke stap-voor-stap gitaarmethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Ervaar de voordelen van
gitaarlessen online!

Een muziekinstrument leren spelen is een heerlijke, creatieve hobby en een gitaar spreekt heel veel mensen aan. Doe je het puur voor jezelf of heb je misschien de ambitie om eens op een podium te staan? Met Online muziekcursus.nl leer jij vlot gitaar spelen op een bewezen effectieve manier.


Nooit meer op de laatste nipper je huiswerk oefenen voor je naar je volgende les moet. Je oefent gewoon wanneer het jou uitkomt en wanneer jij daar zin in hebt. De verplichting voor een afgesproken les bij een gitaarleraar te moeten oefenen, is weg.
De kosten voor onze 78 lessen worden eenmalig betaald. Voor dit bedrag kun je de gitaarlessen op elk moment volgen en zijn deze lessen levenslang beschikbaar.
Wij staan voor 100% achter onze gitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet het geval zijn, dan kun je het ons binnen twee weken laten weten. Zonder vragen te stellen betalen we je het bedrag terug.


Er is dus geen enkele belemmering om niet nú te starten met gitaarlessen online!


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze gitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze gitaarcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen

Gitaar leren spelen