Online gitaar leren spelen!

Begin direct online met jouw gitaarlessen!

Ja, ik wil meteen beginnen

     Snel resultaat door onze        bewezen methode

Goedkoper dan privelessen

   Binnen enkele weken een      goede basis

Bij onlinemuziekcursus.nl kun je online gitaar leren spelen. Deze online cursus is voordeliger dan gitaar leren spelen bij een privéleraar of muziekschool. Hiernaast is het vaak lastig om de lessen te combineren met een drukke agenda. Bij ons kun je, in tegenstelling tot een muziekleraar, online gitaar leren spelen wanneer het jou schikt. Bovendien krijg je onbeperkt toegang tot het lesmateriaal en wordt je getraind door onze gespecialiseerde docenten.



Dankzij onze uitstekende methode kun je snel online gitaar leren spelen

Om goed gitaar te leren spelen, moet je urenlang oefenen. Maar dankzij onze beproefde lesmethode merk je al snel resultaat. Door middel van duidelijke video's krijg je binnen acht weken de basis van gitaar spelen onder de knie. Hoe gaaf is het om dan al je favoriete nummer te kunnen spelen! Wil je meer vaardigheden op de gitaar ontwikkelen? Leer bij ons ook de namen van gitaarsnaren, of volg de cursus tokkelen.

Gitaarles op een muziekschool 

of met een privé gitaarleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Gitaarles via 

online gitaarlessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Profiteer van een groot aantal gitaarlessen

Het volgen van gitaarlessen bij een muziekschool of privéleraar is een kostbare zaak. Bij ons werkt dat anders, omdat wij graag willen dat iedereen deze cursus moet kunnen volgen. Je betaalt hier eenmalig een aantrekkelijk tarief om online gitaar te leren spelen. Voor dit bedrag ontvang je toegang tot 78 professioneel opgenomen lessen met heldere uitleg. Je hebt onbeperkt toegang tot de lessen en het is ook altijd mogelijk om vragen te stellen aan onze gespecialiseerde docenten. Dankzij onze jarenlange ervaring is het volgen van onze cursus met video's een prettige manier om online gitaar te leren spelen.

Ja, ik wil meteen beginnen

Zeer goede cursus, precies waar ik naar op zoek was.


Ik heb al verschillende online cursussen gedaan maar deze is veruit de beste, er word vanuit verschillende hoeken opgenomen zodat alles heel duidelijk is en met de animatie erbij word er niks over het hoofd gezien.


De gitaarcursus is meer dan zijn geld waard, ik kijk al uit naar de vervolg cursussen!

Chris Heinen

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service.

Echt een duidelijke gitaarcursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Christiaan

De gitaarcursus is geweldig!


Ik wilde al een tijdje op gitaarles gaan, maar kreeg nu deze cursus cadeau ik ben helemaal enthousiast over de gitaarcursus alles word goed en duidelijk uitgelegd, en ik heb levenslange toegang tot de gitaarcursus wat mij goed uitkomt, want ik heb niet altijd even veel tijd over.

Petra

Jouw online gitaarlessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online gitaarcursus bestaat uit 78 lessen. Het uitgebreide lesmateriaal bevat video’s van hoge kwaliteit dat je op elk gewenst apparaat kunt bekijken.



Nauwkeurige uitleg

Je leert stap voor stap de diverse onderdelen van het gitaar spelen. Je begint met een goede basis, waarna veel technieken aan bod komen, gevolgd door het leren van gitaarakkoorden en overige handige tips.

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling en kan je precies zien wat je moet doen. Dit wordt nog extra versterkt door de duidelijke animaties. 

Onbeperkt vragen stellen aan je gitaar docent

Je kunt altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. 

Daarnaast bevat elke video een FAQ waar je snel antwoord kan vinden op veelgestelde vragen.

Professioneel lesmateriaal

Heb jij liever je lesmateriaal in handen? Bij elke les vind je het lesmateriaal als PDF

Print het eenvoudig uit en stel je eigen lesboek samen.

HD-video's

Alle gitaarlessen zijn in een professionele studio opgenomen. Door de HD kwaliteit opnames ontgaat je geen detail en zijn de videolessen makkelijk te volgen.  

Eigen inbox

Bij jouw gitaarlessen krijg je een persoonlijke inbox. Hierin kan je altijd de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden, terugvinden. 

Lessen bibliotheek

Stel zelf je favoriete lessen bibliotheek samen. Vink jouw favoriete video/les aan en deze wordt automatisch toegevoegd aan je eigen bibliotheek, in je profiel.

Lesmateriaal online en op papier

Alle gitaarlessen zijn in een professionele studio opgenomen. Door de HD-kwaliteit van de opnames ontgaat je geen detail en zijn de videolessen uitstekend te volgen. Heb jij je lesmateriaal liever op papier? Bij iedere les vind je het lesmateriaal als PDF, klaar om te printen.

Verzamel jouw favoriete lessen en je vragen

Stel zelf een bibliotheek met jouw favoriete lessen samen. Wanneer je de video aanvinkt, wordt die automatisch toegevoegd aan de bibliotheek in je profiel. Heb je bijvoorbeeld moeite met noten van de gitaar leren? Zet de video dan bij je favorieten zodat je hem de volgende keer snel terugvindt. Bij jouw gitaarlessen krijg je ook een persoonlijke inbox. Hierin kun je de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden daarop, altijd eenvoudig terugvinden.

Altijd en overal toegang tot de lessen

Dankzij onze online cursus kun jij altijd en overal gitaar leren spelen. Je kunt de lessen op ieder apparaat bekijken, zoals je laptop, mobiel of tablet. Heb je weinig tijd om de online cursus gitaar spelen te volgen? Dat is geen probleem. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de gitaarlessen.

Garantie op jouw cursus

Wij willen graag dat jij tevreden bent. Daarom krijg je veertien dagen lang garantie op onze online cursus gitaar spelen. Wanneer je binnen twee weken aangeeft dat het je niet bevalt, krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Zo loop jij geen enkel risico.

Volg deze unieke stap-voor-stap gitaarmethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Ervaar de voordelen van online gitaar leren spelen

De gitaar spreekt veel mensen aan. Dit instrument wordt dan ook door duizenden mensen bespeeld. Wanneer je online gitaar wilt leren spelen, ben je een interessante hobby rijker. Misschien heb je de ambitie om eens op een podium te staan, of oefen je puur voor jezelf en voor familie. Wat je motivatie ook is, dankzij onlinemuziekcursus.nl leer jij snel op een effectieve manier gitaar spelen. Je betaalt eenmalig een bedrag waardoor je de 78 lessen op ieder gewenst moment kunt volgen. Bovendien zijn de lessen levenslang beschikbaar. Betaal tijdelijk slechts € 47,- in plaats van € 69,95 om online gitaar te leren spelen. Heb je vragen over onze online cursus gitaar spelen? Stuur dan een e-mail naar onze experts via info@onlinemuziekcursus.nl of gebruik onze contactpagina.

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze gitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze gitaarcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen

Gitaar leren spelen