Online gitaar les

Begin direct online met jouw gitaarles!

Ja, ik wil meteen beginnen

     Snel resultaat door onze        bewezen methode

Goedkoper dan privelessen

   Binnen enkele weken een      goede basis

Vele duizenden mensen volgen met veel plezier gitaarlessen. Wil je ook online gitaar les volgen?
Het vinden van de juiste leraar en de bij jou passende lesmethode is niet altijd even makkelijk. Leren spelen wanneer het jou uitkomt kan bij onze online gitaar les! Als je onze unieke stap-voor-stap methode volgt, kun je binnen 8 weken je favoriete nummers spelen. Als basis leren we je veel technieken, akkoorden en handige tips, zodat je binnen enkele weken een goede basis hebt om een uitstekende gitaarspeler te worden. Onze bewezen methode levert zo snel resultaat op.

Gitaarles op een muziekschool 

of met een privé gitaarleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Gitaarles via 

online gitaarlessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Online gitaar les met 78 online lessen! 

Op zoek naar een online gitaar les. Als je bij een muziekschool of privéleraar gitaarlessen gaat volgen, ben je veel geld kwijt. Wij willen gitaarlessen voor iedereen beschikbaar maken en daarom zijn de kosten voor deze cursus online gitaar les vele malen goedkoper. Alle gitaarlessen worden gegeven door een professioneel opgeleide docent. Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit online gitaar les.
Het uitgebreide lesmateriaal bestaat uit video’s, die je op elk gewenst apparaat kunt bekijken. Door de HD kwaliteit van de professionele opnames zijn de videolessen makkelijk te volgen op elk gewenst apparaat (mobiel, pc, laptop of tablet). Vragen kunnen onbeperkt en op elk moment gesteld worden, onze professionele docent zal je verder kunnen helpen. Maar elke video heeft ook een lijst met veelgestelde vragen waar je wellicht ook antwoorden of tips kunt vinden. Je kunt het lesmateriaal ook op papier hebben. Het is steeds als PDF-bestand bijgesloten, zodat je het uit kunt printen.

Ja, ik wil meteen beginnen

Zeer goede cursus, precies waar ik naar op zoek was.


Ik heb al verschillende online cursussen gedaan maar deze is veruit de beste, er word vanuit verschillende hoeken opgenomen zodat alles heel duidelijk is en met de animatie erbij word er niks over het hoofd gezien.


De gitaarcursus is meer dan zijn geld waard, ik kijk al uit naar de vervolg cursussen!

Chris Heinen

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service.

Echt een duidelijke gitaarcursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Christiaan

De gitaarcursus is geweldig!


Ik wilde al een tijdje op gitaarles gaan, maar kreeg nu deze cursus cadeau ik ben helemaal enthousiast over de gitaarcursus alles word goed en duidelijk uitgelegd, en ik heb levenslange toegang tot de gitaarcursus wat mij goed uitkomt, want ik heb niet altijd even veel tijd over.

Petra

Jouw online gitaarlessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online gitaarcursus bestaat uit 78 lessen. Het uitgebreide lesmateriaal bevat video’s van hoge kwaliteit dat je op elk gewenst apparaat kunt bekijken.Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse onderdelen van het gitaar spelen. Een goede basis, veel technieken, akkoorden en handige tips komen aan bod.

 

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling en kan je precies zien wat je moet doen. Dit wordt nog extra versterkt door de duidelijke animaties. 

Onbeperkt vragen stellen aan je gitaar docent

Je kunt altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. 

Daarnaast bevat elke video een FAQ waar je snel antwoord kan vinden op veelgestelde vragen.

Professioneel lesmateriaal

Heb jij liever je lesmateriaal in handen? Bij elke les vind je het lesmateriaal als PDF

Print het eenvoudig uit en stel je eigen lesboek samen.

HD-video's

Alle gitaarlessen zijn in een professionele studio opgenomen. Door de HD kwaliteit opnames ontgaat je geen detail en zijn de videolessen makkelijk te volgen.  

Eigen inbox

Bij jouw gitaarlessen krijg je een persoonlijke inbox. Hierin kan je altijd de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden, terugvinden. 

Lessen bibliotheek

Stel zelf je favoriete lessen bibliotheek samen. Vink jouw favoriete video/les aan en deze wordt automatisch toegevoegd aan je eigen bibliotheek, in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

Gitaarlessen volgen waar en wanneer je maar wilt! Mobiel, pc, laptop of tablet, de lessen zijn op elk apparaat te bekijken.

Levenslang toegang tot de lessen

Heb je niet altijd even veel tijd om gitaarlessen te volgen? Geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de gitaarlessen.

Les van professionele leraren

Alle gitaarlessen worden gegeven door een professioneel opgeleide docent. Profiteer van zijn jarenlange ervaring en leer fantastisch gitaar spelen.  

Niet goed geld terug garantie

Wij willen graag dat jij tevreden bent. Daarom bieden wij 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo loop jij geen enkel risico.

Volg deze unieke stap-voor-stap gitaarmethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Ervaar de voordelen van een online gitaar les

Gitaar leren spelen doe je als hobby, om te ontspannen en op momenten dat het jou uitkomt. Als je naar een muziekleraar toe moet, ben je verplicht naar een bepaalde locatie toe te gaan op vooraf afgesproken tijden. Hoe heerlijk is het juist om te oefenen en lessen te volgen als het jou uitkomt? Geen tijd of geen zin? Dan laat je je gitaar toch lekker staan! Maar als je wel tijd hebt, kun je simpelweg een extra les volgen. Eenmaal betaald, blijven de gitaarlessen levenslang beschikbaar en kun je de klok rond gebruik maken van de lessen.
Wij willen graag dat je tevreden bent. Wij staan voor 100% achter onze cursus en denken je alleen maar voordelen te bieden. Maar mocht jij om welke reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons binnen 14 dagen laten weten. Je krijgt je geld dan terug zonder dat we vragen stellen.
Waar wacht je nog op? Start nu met onze online gitaarlessen. Heerlijk ontspannen gitaar leren was nog nooit zo leuk, eenvoudig en voordelig! 


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze gitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze gitaarcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen

Gitaar leren spelen