Online gitaar lessen

Begin direct online met jouw gitaarlessen!

Ja, ik wil meteen beginnen

     Snel resultaat door onze        bewezen methode

Goedkoper dan privelessen

   Binnen enkele weken een      goede basis

Bent u op zoek naar de juiste methode om online gitaar lessen te gaan volgen? Dan bent u bij Online muziekcursus.nl aan het juiste adres!
Er zijn veel verschillende lesmethoden. Velen volgen lessen op een muziekschool of bij een privémuziekleraar. Dit zijn kostbare lessen die vele nadelen kennen. Bij onze online gitaar lessen leer je spelen wanneer het jou uitkomt. Hoe prettig is dat! Dankzij onze unieke stap-voor-stap methode leer je binnen 8 weken de basis van het gitaarspel en kun je je favoriete nummers spelen. We beginnen met diverse technieken, akkoorden en handige tips, zodat je zult zien dat onze bewezen methode snel resultaat oplevert.

Gitaarles op een muziekschool 

of met een privé gitaarleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Gitaarles via 

online gitaarlessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Online gitaar lessen met 78 online gitaar lessen! 

Omdat wij gitaarlessen voor iedereen beschikbaar willen stellen, zijn de kosten voor deze cursus online gitaar lessen vele malen goedkoper dan bij een muziekschool of privéleraar. Wij werken met professioneel opgeleide docenten, die hun jarenlange kennis en ervaring hebben gebundeld om te komen tot onze hoge kwaliteit online gitaar lessen.
Via video's die je op elk gewenst apparaat kunt bekijken krijg je de basisbeginselen van het gitaarspel duidelijk uitgelegd en dus makkelijk onder de knie. Eventuele vragen kun je op elk moment en onbeperkt stellen. Daarnaast is er bij elke video een lijst met veelgestelde vragen, waar ook tips en antwoorden uit te halen zijn.
De lessen volgen via onze video's blijkt een prettige en effectieve manier van studeren voor onze studenten. Maar als je lesmateriaal op papier wilt, kun je het bijgevoegde PDF-bestand natuurlijk ook gewoon uitprinten.

Ja, ik wil meteen beginnen

Zeer goede cursus, precies waar ik naar op zoek was.


Ik heb al verschillende online cursussen gedaan maar deze is veruit de beste, er word vanuit verschillende hoeken opgenomen zodat alles heel duidelijk is en met de animatie erbij word er niks over het hoofd gezien.


De gitaarcursus is meer dan zijn geld waard, ik kijk al uit naar de vervolg cursussen!

Chris Heinen

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... uitstekende service.

Echt een duidelijke gitaarcursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Christiaan

De gitaarcursus is geweldig!


Ik wilde al een tijdje op gitaarles gaan, maar kreeg nu deze cursus cadeau ik ben helemaal enthousiast over de gitaarcursus alles word goed en duidelijk uitgelegd, en ik heb levenslange toegang tot de gitaarcursus wat mij goed uitkomt, want ik heb niet altijd even veel tijd over.

Petra

Jouw online gitaarlessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online gitaarcursus bestaat uit 78 lessen. Het uitgebreide lesmateriaal bevat video’s van hoge kwaliteit dat je op elk gewenst apparaat kunt bekijken.Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse onderdelen van het gitaar spelen. Een goede basis, veel technieken, akkoorden en handige tips komen aan bod.

 

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling en kan je precies zien wat je moet doen. Dit wordt nog extra versterkt door de duidelijke animaties. 

Onbeperkt vragen stellen aan je gitaar docent

Je kunt altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. 

Daarnaast bevat elke video een FAQ waar je snel antwoord kan vinden op veelgestelde vragen.

Professioneel lesmateriaal

Heb jij liever je lesmateriaal in handen? Bij elke les vind je het lesmateriaal als PDF

Print het eenvoudig uit en stel je eigen lesboek samen.

HD-video's

Alle gitaarlessen zijn in een professionele studio opgenomen. Door de HD kwaliteit opnames ontgaat je geen detail en zijn de videolessen makkelijk te volgen.  

Eigen inbox

Bij jouw gitaarlessen krijg je een persoonlijke inbox. Hierin kan je altijd de vragen die jij hebt gesteld, inclusief de antwoorden, terugvinden. 

Lessen bibliotheek

Stel zelf je favoriete lessen bibliotheek samen. Vink jouw favoriete video/les aan en deze wordt automatisch toegevoegd aan je eigen bibliotheek, in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

Gitaarlessen volgen waar en wanneer je maar wilt! Mobiel, pc, laptop of tablet, de lessen zijn op elk apparaat te bekijken.

Levenslang toegang tot de lessen

Heb je niet altijd even veel tijd om gitaarlessen te volgen? Geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de gitaarlessen.

Les van professionele leraren

Alle gitaarlessen worden gegeven door een professioneel opgeleide docent. Profiteer van zijn jarenlange ervaring en leer fantastisch gitaar spelen.  

Niet goed geld terug garantie

Wij willen graag dat jij tevreden bent. Daarom bieden wij 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo loop jij geen enkel risico.

Volg deze unieke stap-voor-stap gitaarmethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Ervaar de voordelen van online gitaar lessen

Gitaar leren spelen is een heerlijk ontspannende hobby. Of je nu voor jezelf, familie en vrienden wilt spelen of dat je podiumambities hebt, jij leert gitaar spelen met deze online gitaarlessen.


De verplichting voor een afgesproken les bij een gitaarleraar op locatie te moeten oefenen, ben je helemaal kwijt. Je oefent en volgt de lessen op het moment dat het jou uitkomt en wanneer je daar zin in hebt. Het eenmalig betaalde bedrag voor onze 78 lessen zorgt dat de gitaarlessen levenslang beschikbaar blijven voor je. Je kunt de lessen 24/7 volgen.


Bovendien loop je geen enkel risico. Mocht je onverhoopt binnen 14 dagen niet tevreden zijn, om wat voor reden dan ook? Wij vragen nergens naar, maar betalen het door jou betaalde bedrag terug.


Er is dus geen enkele reden om niet direct te starten met onze online gitaarlessen.
Waar wacht je nog op? Start nu met onze online gitaarlessen. Heerlijk ontspannen gitaar leren was nog nooit zo voordelig, leuk en eenvoudig!Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze gitaarcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze gitaarcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen