Online piano leren spelen!

Dat kan met onze online pianoles! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   Met onze bewezen 

methode, snel resultaat

7x goedkoper 

dan privelessen!

  Een goede basis 

binnen enkele weken

Wil jij in je eigen tijd online piano leren spelen? Dat kan op onlinemuziekcursus.nl. Dankzij onze online cursus kun jij piano leren spelen op de manier die voor jou het beste werkt. Je hebt geen huiswerk, geen vaste tijden en je leert als je wilt gewoon thuis. Hiernaast profiteer je van levenslange toegang tot het lesmateriaal, professionele docenten en video’s van uitstekende kwaliteit. Je leert simpelweg op de momenten die jou schikken, zonder verplichtingen zoals een vaste locatie. Met deze uitstekende cursus kun jij ook zelf piano leren spelen. Bovendien kost leren pianospelen bij ons zeven keer minder dan reguliere pianolessen.

Super! helemaal tevreden over de pianocursus

De cursus is makkelijk te volgen, en met die animatie erbij zie je niks over het hoofd.

Jessica

Pianoles op een muziekschool 

of met een privé pianoleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Pianoles via 

online pianolessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Pianolessen volgen wanneer het mij uitkomt. En een les net zo vaak bekijken tot ik het perfect kan spelen. Voor mij de ideale manier om piano te leren spelen!"

Ook jij kunt online piano leren spelen

Wij vinden dat kosten geen obstakel moeten zijn om online piano te leren spelen. Daarom betaal je bij ons eenmalig een scherpe prijs voor 50 lessen. Het is bij ons trouwens geen probleem als je een periode geen zin of geen tijd hebt. Je krijgt namelijk levenslang 24 uur per dag toegang tot de lessen om zelf piano te leren spelen.


De kwaliteiten van ons platform

Wij garanderen dat deze online cursus de beste manier is om zelf piano te leren spelen. Onze docenten zijn namelijk professioneel opgeleid en hebben jarenlang ervaring met lesgeven. Hiernaast perfectioneer je de technieken dankzij de gedetailleerde uitleg tijdens de 50 lessen. De HD video’s laten je iedere handeling vanuit meerdere hoeken zien zodat je alles uitstekend kunt waarnemen. Bovendien kun je bij iedere video onbeperkt vragen stellen aan de docent. Dankzij deze unieke kwaliteiten kun je al binnen acht weken de basis beheersen.

Ja, ik wil meteen beginnen

Goed en eerlijk product


Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Jacob

Een mooie manier om muziek te leren!


Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Frans

Het is in èèn woord een aanrader, heel duidelijk en makkelijk


Gewoon doen, je krijgt er geen spijt van, just try it!

Nanda

Jouw online pianolessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lesomgeving

Deze online cursus bestaat uit 50 lessen waarin je de beste technieken op de piano leert beheersen. Het online lesmateriaal is zeer uitgebreid om je zo goed mogelijk te begeleiden. Je leert zelf diverse onderdelen waardoor je steeds beter en vloeiender piano gaat leren spelen. Dankzij de gedetailleerde uitleg kun jij de technieken oefenen en uiteindelijk perfectioneren.

Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse technieken van het piano spelen. Je zal steeds beter en vloeiender gaan spelen. En door de gedetailleerde uitleg kan jij je technieken tot in de puntjes perfectioneren. 

Duidelijke instructiefilmpjes

De lesvideo's worden vanuit verschillende hoeken opgenomen zodat jij geen enkele handeling mist. Dankzij de HD-kwaliteit van de opnames is het alsof je naast je pianodocent zit. De animaties bieden nog eens extra ondersteuning. Daarom zijn onze video’s ideaal om zelf piano te leren spelen.

Heb je een vraag? Stel hem aan je piano docent

Je mag altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. In de FAQ, die je vindt bij elke video, kan je direct veel antwoorden vinden waardoor je vragen snel beantwoord zijn.

Lesmateriaal van hoge kwaliteit

Bij je online pianolessen ontvang je professioneel lesmateriaal. Bij elke les vind je PDF bestanden die je kunt printen. Zo kan jij jouw eigen lesboek samenstellen. 

Mis geen detail door de HD-video's

Alle pianolessen zijn professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames laten je elk detail zien. Het is alsof je naast je pianodocent zit, je ziet elke handeling. Daardoor zijn de videolessen gemakkelijk te volgen.  

De leukste lessen en je vragen bij elkaar

Je leert tijdens onze online cursus van de beste docenten technieken voor de piano. Dankzij hun schat aan ervaring leren zij jou zelf piano te spelen. Je mag bij iedere online pianoles vragen aan hen stellen. In je inbox vind je deze vragen snel terug in een overzichtelijk naslagwerk bij jouw pianolessen. Ook jouw favoriete lessen kun je op jouw profiel verzamelen in je persoonlijke bibliotheek door ze aan te vinken.

Al je favoriete lessen bij elkaar

Vink eenvoudig je favoriete video/les aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Bekijk de lessen op een apparaat naar keuze

De video's zijn op ieder apparaat te bekijken. Jij kiest dus welke je het fijnste vindt: je pc, mobiel of tablet. Hierdoor volg je jouw pianolessen altijd en overal. Heb je geen toegang tot een akoestische piano? Dat is geen probleem, want je kunt ook online piano spelen met je toetsenbord. Download de juiste software en blijf oefenen, waar je ook bent. Het maakt bij ons ook niets uit als je voor een lange tijd geen pianolessen kunt volgen. Je hebt namelijk voor de rest van je leven 24/7 toegang tot de lessen. Daarom kun je morgen ook nog beginnen met online piano leren spelen.

Levenslang toegang tot de lessen

Even geen tijd om pianolessen te volgen? Geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de pianolessen. 

Professionele leraren

Pianospelen leer je van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van jarenlange ervaring en leer fantastisch piano spelen.  

Ontvang twee weken lang garantie

Wij weten dat onze online cursus de beste manier is om piano te leren spelen. Jij moet echter ook tevreden zijn met je aankoop. Daarom bieden wij veertien dagen lang garantie aan op onze online muzieklessen. Hierdoor loop jij geen enkel risico bij het bestellen van deze pianocursus.

Volg deze unieke stap-voor-stap pianomethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Begin direct met het ontwikkelen van een nieuw talent

Deze online cursus is de beste combinatie van uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met de piano. Wanneer je onze lessen gebruikt, kom je veel verder dan wanneer je zelf probeert piano te leren spelen. Bovendien is ons pakket veel goedkoper dan privélessen omdat wij willen dat iedereen online piano kan leren spelen. Profiteer tijdelijk voor een 2van onze lessen en betaal maar € 47,-!

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze pianocursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze pianocursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

In slechts enkele weken van het volgen van de pianocursus heb ik de basis onder de knie. Ben echt super tevreden met de duidelijke video's en lesmateriaal bedankt.

Ralph  Segers

Dank je wel voor de cursus, ik kijk uit naar de vervolg lessen! Je hebt een mooie stijl van lesgeven deze cursus is precies waar ik naar op zoek was.


Goed gedaan een uitstekend product

Sabine van Twillert

De pianocursus is super bevallen vooral de bekende nummers die ik nu kan spelen. Ook de support en het leden gedeelte is super, alles mooi overzichtelijk en duidelijk uitgelegd.

Willemijn Schipper

In mijn vroegere jaren heb ik wel wat privélessen gehad, maar door werk en mijn gezin heb ik het eigenlijk een beetje laten versoberen. het piano spelen begon weer te kriebelen en toen kwam ik jullie tegen op het internet, en dat was voor mij ideaal. Les nemen wanneer en waar je wilt en een kwalitatief goede pianocursus

Jan Wagenaar

Start vandaag nog met je online pianolessen

Online piano leren spelen

De voordelen van online pianolessen

Bij onlinemuziekcursus.nl bepaal je zelf wanneer je zin hebt om piano te leren spelen. Je hoeft dus niet te haasten of op het laatste moment te oefenen. Je leert met deze online cursus de piano te beheersen op de manier die voor jou het beste werkt, waardoor je er meer plezier in krijgt. Bovendien bieden wij onze pianolessen veel goedkoper aan dan een muziekschool of een privéleraar. Dat gaat echter niet ten koste van de kwaliteit, want wij weten na meer dan twintig jaar precies wat we doen. Start binnen vijf minuten! Heb je vragen voor ons? Maak dan gebruik van onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@onlinemuziekcursus.nl.