Online piano leren spelen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met onze online pianolessen! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   Met onze bewezen 

methode, snel resultaat

7x goedkoper 

dan privelessen!

  Een goede basis 

binnen enkele weken

Bespaar tijd en geld op pianoles met de beste online cursus. Je kunt proberen zonder lessen piano te leren spelen, maar dan is de kans groot dat het niet lukt of dat je niet de juiste technieken leert. Hierdoor geef je het waarschijnlijk snel op en dat is zonde. Dankzij onze online lessen kun je, ook met een klein budget en een drukke agenda, piano leren spelen.


Geniet van pianoles in onze online lesomgeving

Bedenk dat zelfs de grootste meesters van piano lessen hebben gevolgd. Er zijn ook zo veel zaken die je nodig hebt om piano te kunne spelen: je moet noten leren lezen, je vingers juist gebruiken en met twee handen tegelijk spelen. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. Een pianocursus bij een muziekschool of privéleraar kost echter al snel € 25,- per les. Dat telt behoorlijk door, want je hebt veel lessen nodig om goed piano te leren spelen. Bij ons kan dit anders. Want de beste online pianoles volg je wanneer het jou uitkomt. Bovendien kosten deze lessen tot zeven keer minder dan reguliere pianolessen. Bekijk de duidelijke video’s en leer stap voor stap de juiste technieken. Al binnen acht weken kun je de juiste basistechnieken onder de knie hebben. Dankzij het online format leer je waar en wanneer je wilt pianospelen. Dat is toch ideaal?

Super! helemaal tevreden over de pianocursus

De cursus is makkelijk te volgen, en met die animatie erbij zie je niks over het hoofd.

Jessica

Pianoles op een muziekschool 

of met een privé pianoleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Pianoles via 

online pianolessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Pianolessen volgen wanneer het mij uitkomt. En een les net zo vaak bekijken tot ik het perfect kan spelen. Voor mij de ideale manier om piano te leren spelen!"

Leer jouw favoriete nummers spelen

Is het jouw droom om vloeiend je favoriete nummers op de piano te spelen? Met onze online lessen voor de piano wordt die droom werkelijkheid. Je leert de basistechnieken voor de piano al na enkele weken online les. Voor je het weet verbaas je vrienden en familie met jouw prachtige pianospel. Of je nu ambities hebt voor het grote podium of voor jezelf piano wilt spelen, met deze online cursus gaat het je zeker lukken.

Ja, ik wil meteen beginnen

Goed en eerlijk product


Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Jacob

Een mooie manier om muziek te leren!


Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Frans

Het is in èèn woord een aanrader, heel duidelijk en makkelijk


Gewoon doen, je krijgt er geen spijt van, just try it!

Nanda

Jouw online pianolessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online pianocursus bestaat uit 50 lessen. Het lesmateriaal is zeer uitgebreid en bevat video’s van hoge kwaliteit. Deze kan je bekijken op je laptop, pc, tablet of mobiel. Waar en wanneer je maar wilt.

Gespecialiseerde uitleg van professionele docenten

Je krijgt online pianoles van de beste professionele docenten. Zij leren jou online met plezier fantastisch piano te spelen. Je leert van hen tijdens 50 online videolessen de diverse technieken van het pianospelen. Het lesmateriaal is zeer uitgebreid en bevat video’s van hoge kwaliteit. Hierdoor wordt je er steeds beter in en kun jij jouw techniek perfectioneren.

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling. Elk detail wordt op de camera vastgelegd. Zo zie jij precies wat je moet doen. De duidelijke animaties geven je nog meer overzicht. 

Heb je een vraag? Stel hem aan je piano docent

Je mag altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. In de FAQ, die je vindt bij elke video, kan je direct veel antwoorden vinden waardoor je vragen snel beantwoord zijn.

Lesmateriaal van hoge kwaliteit

Bij je online pianolessen ontvang je professioneel lesmateriaal. Bij elke les vind je PDF bestanden die je kunt printen. Zo kan jij jouw eigen lesboek samenstellen. 

Mis geen detail door de HD-video's

De HD-lesvideo's worden met diverse camera’s in een studio opgenomen zodat jij iedere handeling ziet. Hiernaast geven de duidelijke animaties je nog meer overzicht. Daardoor heb je ontzettend veel steun aan de video’s bij iedere les.

Al je vragen overzichtelijk in je eigen inbox

In je persoonlijke inbox vind je alle vragen en antwoorden terug die jij hebt gesteld. Zo heb je een overzichtelijk naslagwerk bij jouw pianolessen. 

Al je favoriete lessen bij elkaar

Vink eenvoudig je favoriete video/les aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Volg de beste online pianoles op elk apparaat

De video’s van de cursus zijn op elk apparaat te bekijken. Jij kiest dus of je jouw mobiel, pc, laptop of tablet gebruikt. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt online piano leren spelen. Heb je geen keyboard of piano bij de hand? Gebruik dan software waarmee je door middel van jouw toetsenbord online piano kunt spelen.

Stel al je vragen direct aan jouw pianodocent

Je mag bij onze online muzieklessen altijd en onbeperkt vragen stellen. In de FAQ bij elke video vind je direct een aantal antwoorden op de meest gestelde vragen. Hierdoor worden je vragen snel beantwoord zodat je weer snel kunt gaan oefenen.

Een overzichtelijke verzameling van je vragen en je favoriete lessen

Vink eenvoudig een interessante les over de piano aan en verzamel ze online in je bibliotheek voor al je favoriete lessen. Hiernaast vind je alle vragen die jij tijdens de online lessen over de piano hebt gesteld terug in je persoonlijke inbox.

Voor altijd toegang tot het lesmateriaal

Heb je momenteel te weinig tijd om online te oefenen met pianospelen? Dat is bij ons geen probleem. Je hebt namelijk voor altijd 24 uur per dag toegang tot de lesomgeving. Hiernaast kun je de PDF-bestanden bij iedere les printen om er een overzichtelijk naslagwerk van te maken.

Volg deze unieke stap-voor-stap pianomethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Hier kun je voordelig online piano leren spelen

Deze online lessen zijn het resultaat van onze schat aan ervaring en kennis over de piano. Voor pianospelen bij een muziekschool zou je veel meer betalen dan voor onze online cursus. Wij vinden namelijk dat iedereen de beste online pianoles moet kunnen volgen. Onze cursus is nu ook tijdelijk in prijs verlaagd: je bestelt hem nu voor slechts  € 47,- in plaats van € 69,95!

Ontvang garantie op jouw lessen

Het is voor ons van belang dat jij tevreden bent over iedere online les die je volgt om piano te leren spelen. Wanneer onze online pianoles jou niet bevalt, kun je dat binnen veertien dagen aangeven om je geld terug te krijgen. Hierdoor loop jij geen risico bij het aanschaffen van online pianoles.

In slechts enkele weken van het volgen van de pianocursus heb ik de basis onder de knie. Ben echt super tevreden met de duidelijke video's en lesmateriaal bedankt.

Ralph  Segers

Dank je wel voor de cursus, ik kijk uit naar de vervolg lessen! Je hebt een mooie stijl van lesgeven deze cursus is precies waar ik naar op zoek was.


Goed gedaan een uitstekend product

Sabine van Twillert

De pianocursus is super bevallen vooral de bekende nummers die ik nu kan spelen. Ook de support en het leden gedeelte is super, alles mooi overzichtelijk en duidelijk uitgelegd.

Willemijn Schipper

In mijn vroegere jaren heb ik wel wat privélessen gehad, maar door werk en mijn gezin heb ik het eigenlijk een beetje laten versoberen. het piano spelen begon weer te kriebelen en toen kwam ik jullie tegen op het internet, en dat was voor mij ideaal. Les nemen wanneer en waar je wilt en een kwalitatief goede pianocursus

Jan Wagenaar

Start vandaag nog met je online pianolessen

Online piano leren spelen

Begin vandaag met online lessen om piano te leren spelen

Ben jij op zoek naar de beste online pianoles? Leer online in je eigen tijd en op jouw manier pianospelen bij onlinemuziekcursus.nl. Onze docenten hebben al jarenlang ervaring met het geven van online lessen op de piano. De video’s zijn opgenomen in HD kwaliteit en het lesmateriaal is altijd voor jou beschikbaar. Heb je geen akoestische piano? Dat is geen probleem, want je kunt bij ons ook op je keyboard piano leren spelen. Bovendien heb je hier de keuze uit andere interessante muziekcursussen zoals online drumles om in jouw eigen tijd nieuwe muzikale vaardigheden te ontwikkelen. Samen met onze professionals leer je online snel interessante talenten zoals pianospelen.


De beste online pianoles

Op onze website betaal je eenmalig een klein bedrag om voor de rest van je leven online pianoles te kunnen volgen. Onze specialisten geven met plezier online les over de piano. Je leert beetje bij beetje diverse technieken waardoor je beter wordt in pianospelen. Tijdens de online lessen krijg je exacte uitleg zodat je jouw vaardigheden op de piano uitstekend kunt ontwikkelen. Bovendien kun je de video’s altijd en overal bekijken op je mobiel, laptop of tablet.


Schrijf je direct in

Klinken online pianolessen jou als muziek in je oren? Dan kun je je direct online inschrijven en binnen vijf minuten beginnen met piano leren spelen. Wanneer je eenmalig de prijs voor de pianocursus hebt betaalt, profiteer je levenslang van 24/7 toegang tot het lesmateriaal. Dankzij de uitstekende lesvideo’s kun jij de basistechnieken al binnen acht weken beheersen. Bestel daarom nu Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@onlinemuziekcursus.nl of raadpleeg onze contactpagina. Laat je inspireren door ons diverse aanbod.