Online piano leren spelen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met onze online pianolessen! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   Met onze bewezen 

methode, snel resultaat

7x goedkoper 

dan privelessen!

  Een goede basis 

binnen enkele weken

Wekelijkse pianolessen passen niet altijd in je drukke agenda. Of je budget laat de, vaak dure pianolessen, niet toe. Je wilt gewoon leuk piano leren spelen. Zonder daarbij aan een tijd vast te zitten, en onnodig veel geld kwijt te zijn.


Nu kan je proberen het zelf uit te vogelen, maar de kans is groot dat het niet lukt… Of dat je hele verkeerde technieken aanleert. Het is niet gek dat je het dan snel opgeeft. Zonde!

Bedenk dat ook de grote pianisten in de wereld nooit alleen hebben leren piano spelen. Zoek dus hulp van buitenaf.


Een pianoles bij een muziekschool of privé pianoleraar kost al snel € 25,- per les. Dat telt behoorlijk door. Als je goed piano wilt leren spelen heb je heel wat lessen nodig.


Dat moet anders kunnen…


En het kan ook anders! Want online pianolessen volgen doe je wanneer het jou uitkomt. En het kost je 7x minder dan reguliere pianolessen.

Bekijk de duidelijke video’s en leer stap voor stap de juiste technieken. Al binnen 8 weken kan je de juiste basis technieken onder de knie hebben. Je oefent waar en wanneer het jou uitkomt.


Ideaal toch?

Super! helemaal tevreden over de pianocursus

De cursus is makkelijk te volgen, en met die animatie erbij zie je niks over het hoofd.

Jessica

Pianoles op een muziekschool 

of met een privé pianoleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Pianoles via 

online pianolessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Pianolessen volgen wanneer het mij uitkomt. En een les net zo vaak bekijken tot ik het perfect kan spelen. Voor mij de ideale manier om piano te leren spelen!"

Wil jij je favoriete nummers op de piano kunnen spelen?

Is het jouw droom om vloeiend en in een mooi tempo je favoriete nummers op de piano te spelen? Met onze online pianolessen word je droom werkelijkheid. 


De basistechnieken kan je al in enkele weken onder de knie hebben. En voor je het weet verbaas je vrienden en familie met je prachtige pianospel. Of je nu podiumabities hebt of lekker voor jezelf wilt spelen, met deze online pianolessen gaat het je zeker lukken. 

Ja, ik wil meteen beginnen

Goed en eerlijk product


Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Jacob

Een mooie manier om muziek te leren!


Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Frans

Het is in èèn woord een aanrader, heel duidelijk en makkelijk


Gewoon doen, je krijgt er geen spijt van, just try it!

Nanda

Jouw online pianolessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online pianocursus bestaat uit 50 lessen. Het lesmateriaal is zeer uitgebreid en bevat video’s van hoge kwaliteit. Deze kan je bekijken op je laptop, pc, tablet of mobiel. Waar en wanneer je maar wilt.

Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse technieken van het piano spelen. Je zal steeds beter en vloeiender gaan spelen. En door de gedetailleerde uitleg kan jij je technieken tot in de puntjes perfectioneren. 

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling. Elk detail wordt op de camera vastgelegd. Zo zie jij precies wat je moet doen. De duidelijke animaties geven je nog meer overzicht. 

Heb je een vraag? Stel hem aan je piano docent

Je mag altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. In de FAQ, die je vindt bij elke video, kan je direct veel antwoorden vinden waardoor je vragen snel beantwoord zijn.

Lesmateriaal van hoge kwaliteit

Bij je online pianolessen ontvang je professioneel lesmateriaal. Bij elke les vind je PDF bestanden die je kunt printen. Zo kan jij jouw eigen lesboek samenstellen. 

Mis geen detail door de HD-video's

Alle pianolessen zijn professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames laten je elk detail zien. Het is alsof je naast je pianodocent zit, je ziet elke handeling. Daardoor zijn de videolessen gemakkelijk te volgen.  

Al je vragen overzichtelijk in je eigen inbox

In je persoonlijke inbox vind je alle vragen en antwoorden terug die jij hebt gesteld. Zo heb je een overzichtelijk naslagwerk bij jouw pianolessen. 

Al je favoriete lessen bij elkaar

Vink eenvoudig je favoriete video/les aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

De video's zijn op elk apparaat te bekijken. Mobiel, pc, laptop of tablet, jij kiest! Zo kan je pianolessen volgen waar en wanneer je maar wilt!

Levenslang toegang tot de lessen

Even geen tijd om pianolessen te volgen? Geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de pianolessen. 

Professionele leraren

Pianospelen leer je van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van jarenlange ervaring en leer fantastisch piano spelen.  

Niet goed geld terug garantie

Wij zijn tevreden als jij dat ook bent. Daarom bieden wij 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo loop jij geen enkel risico.

Volg deze unieke stap-voor-stap pianomethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Krijg nu direct toegang tot jouw 

online pianolessen!

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit pianolessen. Als je deze lessen bij een muziekschool of privé pianoleraar af zou nemen ben je honderden euro's kwijt. En dat is deze pianocursus ook zeker waard.


Maar omdat wij pianolessen voor iedereen beschikbaar willen maken is de prijs voor deze online pianocursus vele malen goedkoper.


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts € 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze pianocursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze pianocursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

In slechts enkele weken van het volgen van de pianocursus heb ik de basis onder de knie. Ben echt super tevreden met de duidelijke video's en lesmateriaal bedankt.

Ralph  Segers

Dank je wel voor de cursus, ik kijk uit naar de vervolg lessen! Je hebt een mooie stijl van lesgeven deze cursus is precies waar ik naar op zoek was.


Goed gedaan een uitstekend product

Sabine van Twillert

De pianocursus is super bevallen vooral de bekende nummers die ik nu kan spelen. Ook de support en het leden gedeelte is super, alles mooi overzichtelijk en duidelijk uitgelegd.

Willemijn Schipper

In mijn vroegere jaren heb ik wel wat privélessen gehad, maar door werk en mijn gezin heb ik het eigenlijk een beetje laten versoberen. het piano spelen begon weer te kriebelen en toen kwam ik jullie tegen op het internet, en dat was voor mij ideaal. Les nemen wanneer en waar je wilt en een kwalitatief goede pianocursus

Jan Wagenaar

Start vandaag nog met je online pianolessen

Online piano leren spelen

Online piano leren spelen: start vandaag nog met jouw online pianoles!

Op zoek naar een online pianoles? Wilt u op uw eigen tijd en op uw eigen manier online piano leren spelen? Bent u op zoek naar een online pianoles die u in uw eigen tempo kunt volgen? Waar en wanneer u dat wilt? Voor pianolessen online bent u bij Online Muziek cursus aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van pianolessen online in goede HD kwaliteit. Naast het aanbod van een pianoles online bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het volgen van 7 verschillende cursussen: zanglessen, pianolessen, gitaarlessen, drumlessen, ukelele lessen, basgitaar lessen en gitaar & aanbidding lessen. De keuze is uitgebreid en helemaal aan u. Leer op uw eigen manier in uw eigen tijd meerdere instrumenten bespelen. U krijgt les van professionele coaches die graag met uw talenten aan de slag gaan. Online piano leren spelen doet u samen met de professionals van de Online Muziek Cursus. 

Pianoles online volgen bij Online Muziek Cursus

Online Muziek Cursus biedt u de mogelijkheid aan om voor een vast bedrag pianoles online te volgen. Wij zijn de grootste online muziekschool van Nederland en weten als geen ander hoe wij het beste in u naar boven kunnen halen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het geven van diverse muzikale lessen en cursussen. Vele muziekliefhebbers gingen u al voor en wij hebben al meer dan 8.000 cursussen verkocht. Bij Online Muziek Cursus werken meerdere professionals die elk hun eigen expertise hebben. U leert stap voor stap diverse technieken voor online piano leren spelen. U zult beter en vloeiender gaan spelen en door de gedetailleerde uitleg kunt u de technieken tot in de puntjes perfectioneren. Wij werken met duidelijke les video's. De video's zijn op elk apparaat te bekijken. 

Inschrijven voor online piano leren spelen en een online pianoles 

Een online pianoles: klinkt dit u als muziek in uw oren? Dan kunt u direct online uw inschrijving afronden en beginnen met het online piano leren spelen. Heeft u tijd en zin om direct te beginnen met een online pianoles van Online Muziek Cursus? U kunt binnen 5 minuten starten! De muziek cursussen kunt u bestellen tegen een eenmalige prijs en u heeft levenslang 24/7 toegang tot het lesmateriaal. Ontdek onze duidelijke les video's en ga direct aan de slag! Binnen 8 weken kunt u de basistechnieken al onder de knie hebben!

Meer weten over pianolessen online en online piano leren spelen?

Meer weten over online piano leren spelen die Online Muziek Cursus u aanbiedt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en de diversiteit van cursussen die wij aanbieden. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 
arrow_drop_up arrow_drop_down