Leer piano spelen met  pianolessen online!

Volg direct alle pianolessen online! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   Met onze bewezen 

methode, snel resultaat

7x goedkoper 

dan privelessen!

  Een goede basis 

binnen enkele weken

Heb je er weleens over gedacht pianolessen online te gaan volgen? Het elke week op afspraak naar een pianoleraar gaan past niet altijd in je drukke agenda. Ook kunnen de vaak dure kosten een obstakel vormen. Het lijkt je gewoon leuk piano te leren spelen, zonder daarbij te maken te hebben met vaste tijden en hoge kosten. Natuurlijk kun je zelf wat gaan proberen, maar de kans is reëel dat het niet lukt of dat je je een verkeerde techniek aanleert. En wat zou het zonde zijn als je dan opgeeft.
Bij Online Muziekcursus.nl doen we het anders. Je volgt bij ons pianolessen online wanneer het jou uitkomt. Ons andere grote voordeel is dat het je 7x minder kost dan reguliere pianolessen.

Super! helemaal tevreden over de pianocursus

De cursus is makkelijk te volgen, en met die animatie erbij zie je niks over het hoofd.

Jessica

Pianoles op een muziekschool 

of met een privé pianoleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Pianoles via 

online pianolessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Pianolessen volgen wanneer het mij uitkomt. En een les net zo vaak bekijken tot ik het perfect kan spelen. Voor mij de ideale manier om piano te leren spelen!"

Pianolessen online voor iedereen!

Omdat wij het fantastisch vinden iedereen in staat te stellen pianolessen online te kunnen volgen, werken wij met een aantrekkelijk tarief. Je betaalt eenmalig voor de 50 lessen. En als je even geen tijd hebt om pianolessen te volgen, is dat geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de pianolessen.  Onze professioneel opgeleide docenten hebben hun jarenlange ervaring gebundeld om te komen tot onze hoge kwaliteit pianolessen online. Bekijk de duidelijke video’s op elk gewenst apparaat, bijvoorbeeld je mobiel, tablet, pc of laptop. Je leert stap voor stap de diverse technieken van het piano spelen en zult steeds beter gaan spelen. En door de gedetailleerde uitleg kun jij je technieken tot in de puntjes perfectioneren. De lesvideo's zijn met verschillende camera's opgenomen, om duidelijk alle handelingen te laten zien. De animaties geven je nog meer overzicht. Het is alsof je naast je pianodocent zit, je kunt elke handeling goed zien, waardoor de lessen gemakkelijk te volgen zijn. Bij elke video mag je altijd onbeperkt vragen stellen. In de FAQ die je vindt bij elke video, kun je direct veel antwoorden vinden waardoor je vragen snel beantwoord zijn.
Bij je pianolessen online ontvang je professioneel lesmateriaal. Bij elke les vind je bovendien PDF-bestanden die je kunt printen om zo je eigen lesboek samen te stellen.

Ja, ik wil meteen beginnen

Goed en eerlijk product


Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Jacob

Een mooie manier om muziek te leren!


Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Frans

Het is in èèn woord een aanrader, heel duidelijk en makkelijk


Gewoon doen, je krijgt er geen spijt van, just try it!

Nanda

Jouw online pianolessen, dit mag je verwachten

Overzichtelijke lespagina's

Deze online pianocursus bestaat uit 50 lessen. Het lesmateriaal is zeer uitgebreid en bevat video’s van hoge kwaliteit. Deze kan je bekijken op je laptop, pc, tablet of mobiel. Waar en wanneer je maar wilt.

Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de diverse technieken van het piano spelen. Je zal steeds beter en vloeiender gaan spelen. En door de gedetailleerde uitleg kan jij je technieken tot in de puntjes perfectioneren. 

Duidelijke video's

De lesvideo's worden met verschillende camera's opgenomen, zo mis jij geen enkele handeling. Elk detail wordt op de camera vastgelegd. Zo zie jij precies wat je moet doen. De duidelijke animaties geven je nog meer overzicht. 

Heb je een vraag? Stel hem aan je piano docent

Je mag altijd en onbeperkt vragen stellen, bij elk video. In de FAQ, die je vindt bij elke video, kan je direct veel antwoorden vinden waardoor je vragen snel beantwoord zijn.

Lesmateriaal van hoge kwaliteit

Bij je online pianolessen ontvang je professioneel lesmateriaal. Bij elke les vind je PDF bestanden die je kunt printen. Zo kan jij jouw eigen lesboek samenstellen. 

Mis geen detail door de HD-video's

Alle pianolessen zijn professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames laten je elk detail zien. Het is alsof je naast je pianodocent zit, je ziet elke handeling. Daardoor zijn de videolessen gemakkelijk te volgen.  

Al je vragen overzichtelijk in je eigen inbox

In je persoonlijke inbox vind je alle vragen en antwoorden terug die jij hebt gesteld. Zo heb je een overzichtelijk naslagwerk bij jouw pianolessen. 

Al je favoriete lessen bij elkaar

Vink eenvoudig je favoriete video/les aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

De video's zijn op elk apparaat te bekijken. Mobiel, pc, laptop of tablet, jij kiest! Zo kan je pianolessen volgen waar en wanneer je maar wilt!

Levenslang toegang tot de lessen

Even geen tijd om pianolessen te volgen? Geen probleem. Je hebt levenslang, 24/7 toegang tot de pianolessen. 

Professionele leraren

Pianospelen leer je van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van jarenlange ervaring en leer fantastisch piano spelen.  

Niet goed geld terug garantie

Wij zijn tevreden als jij dat ook bent. Daarom bieden wij 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo loop jij geen enkel risico.

Volg deze unieke stap-voor-stap pianomethode en speel 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Krijg nu direct toegang tot jouw 

online pianolessen!

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit pianolessen. Als je deze lessen bij een muziekschool of privé pianoleraar af zou nemen ben je honderden euro's kwijt. En dat is deze pianocursus ook zeker waard.


Maar omdat wij pianolessen voor iedereen beschikbaar willen maken is de prijs voor deze online pianocursus vele malen goedkoper.


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts € 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze pianocursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze pianocursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

In slechts enkele weken van het volgen van de pianocursus heb ik de basis onder de knie. Ben echt super tevreden met de duidelijke video's en lesmateriaal bedankt.

Ralph  Segers

Dank je wel voor de cursus, ik kijk uit naar de vervolg lessen! Je hebt een mooie stijl van lesgeven deze cursus is precies waar ik naar op zoek was.


Goed gedaan een uitstekend product

Sabine van Twillert

De pianocursus is super bevallen vooral de bekende nummers die ik nu kan spelen. Ook de support en het leden gedeelte is super, alles mooi overzichtelijk en duidelijk uitgelegd.

Willemijn Schipper

In mijn vroegere jaren heb ik wel wat privélessen gehad, maar door werk en mijn gezin heb ik het eigenlijk een beetje laten versoberen. het piano spelen begon weer te kriebelen en toen kwam ik jullie tegen op het internet, en dat was voor mij ideaal. Les nemen wanneer en waar je wilt en een kwalitatief goede pianocursus

Jan Wagenaar

Start vandaag nog met je online pianolessen

Online piano leren spelen

De voordelen van pianolessen online bij OnlineMuziekCursus.nl

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit pianolessen. Deze lessen volgen bij een muziekschool of privé pianoleraar kosten aanzienlijk meer. Maar omdat wij pianolessen voor iedereen beschikbaar willen maken, is de prijs voor deze online pianocursus vele malen goedkoper.
Nooit meer op de laatste nipper je huiswerk oefenen voor je naar je volgende les moet. Je oefent gewoon wanneer het jou uitkomt en wanneer jij daar zin in hebt. De verplichting voor een afgesproken les bij een pianoleraar te moeten oefenen, is weg. Wij staan voor 100% achter onze pianocursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet het geval zijn, dan kun je het ons binnen twee weken laten weten. Zonder vragen te stellen betalen we je het bedrag terug. Er is dus geen enkele belemmering om niet nú te starten met pianolessen online! Piano spelen leer je van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van jarenlange ervaring en leer fantastisch piano spelen.