Leren zingen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met online zanglessen in onze online zangschool! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   De meest complete 

online zangcursus

7x goedkoper 

dan reguliere zanglessen

  Binnen enkele weken de 

juiste zang basis

Heb jij altijd al willen leren zingen? Ben je bang dat je niet kunt zingen of geen talent hebt? Ook jij kunt een prachtige zangstem ontwikkelen, met de juiste begeleiding. Dus bewaar jouw prachtige gezang niet langer voor onder de douche, leer mooi en zuiver zingen en laat iedereen meegenieten!


Heb jij last van het volgende:

 1. Een pijnlijke keel tijdens het zingen
 2. Raak je buiten adem
 3. Haal je die hoge noten niet
 4. Lukt het je niet om zuiver te zingen
 5. Lukt het niet om technisch correct te zingen


Dat is niet nodig…


Met goede zanglessen kan ook jij elke noot perfect raken en moeiteloos de mooiste nummers zingen.

Professionele begeleiding is hierbij essentieel. Maar privé zanglessen kosten al snel € 25,- per keer, laat jouw budget dat toe? En kan jij elke week tijd maken om naar zangles toe te gaan? En lukt het je om op tijd je huiswerk af te hebben voor de volgende les?


Dat kan anders!


Zingen doe je als je daar zin in hebt. Dus wat is er logischer dan zanglessen te volgen op het moment dat jij daar zin in hebt, wanneer het jou uitkomt. Met de juiste methode, een logisch en helder stappenplan, leer jij op een gestructureerde manier zingen.

Niets zo motiverende dan een methode die ook echt werkt. Al na enkele weken merk je duidelijk verschil. 


Je zangstem komt tot leven!  

Ik volg de zangcursus. Alles wat je wilt weten wordt uitgelegd!

Wat ik goed vind, is dat alles er netjes en duidelijk op staat, ook zijn er onderdelen die ik niet had verwacht zoals solfège, dit vind ik een groot pluspunt!

Marjolein

Zangles op een muziekschool 

of met een privé zangleraar

 1. Hoge kosten
 2. Vaste lestijden
 3. Lessen volgen op locatie
 4. Oefenen vóór je volgende les
 5. Toegang tot je laatste betaling

Zangles via 

online zanglessen

 • Lage kosten
 • Zelf je lestijden bepalen
 • Lessen volgen waar je maar wilt
 • Oefenen wanneer het jou uitkomt
 • Onbeperkt toegang

"Als ik zin heb om te zingen zou ik het liefst meteen een zangles doen. En dat kan, met online zanglessen. Waar en wanneer ik maar wil!"

Welk nummer wil jij mooi en zuiver kunnen zingen?

Hoe groot je zangambities zijn maakt niet uit. Je hebt geen speciale gaven nodig, ook jij kunt professioneel leren zingen. Zelfs als absolute beginner leer je binnen enkele weken de juiste basis. Een basis waar je de rest van je zangcarrière plezier van hebt. 


Dus kies jouw favoriete nummer en start met je online zanglessen. 

Ja, ik wil meteen beginnen

Makkelijk leren zingen op je eigen tempo

Het is makkelijk en heb je een dagje geen tijd dan doe je het een dag later het blijft er op staan en is niet zomaar na tien lessen weg dus je kan steeds opnieuw beginnen tot je alles door hebt.

Gerry

Een mooie manier om muziek te leren!

Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Pascal

Complete cursus waarin alle aspecten aan bod komen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Robert-Jan

Leren zingen

Jouw online zanglessen, dit mag je verwachten

Online leren zingen

Professionele lessen

Deze online zangcursus bestaat uit 54 lessen. De professionele lessen zijn zeer uitgebreid. De hoge kwaliteit video's  laten op een heldere manier zien hoe jij jouw zangstem kan perfectioneren.

Volg de lessen waar en wanneer je maar wilt, op je laptop, pc, tablet of mobiel.

Duidelijke zanglessen pagina

Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de juiste zangtechnieken aan. De gedetailleerde uitleg slaat geen onderdeel over. Zoals de juiste houding, het beheersen van alle ademruimtes, de juiste articulatie, ademsteun, verschillende zangtechnieken (CVT en EVT), effecten en nog veel meer...

Zang oefenen met piano

Duidelijke video's

De duidelijke video's in HD kwaliteit zijn professioneel opgenomen in de studio. 

Zingen hoort goed te voelen, daarom worden ook onderdelen als pijn en overbelasting meegenomen in de cursus.  

Stel je vraag aan je zang docent

Vragen stellen mag altijd en onbeperkt. Bij elke video krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook de FAQ die je bij elke video vindt geeft antwoord op de meeste vragen. Zo kan jij weer snel verder met oefenen.

Professioneel lesmateriaal

Het lesmateriaal bij deze online zanglessen is professioneel samengesteld. De PDF bestanden bij elke les kunnen geprint worden om zo je eigen lesboek samen te stellen

Hoge kwaliteit HD-video's

Alle zanglessen zijn professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames zorgen voor heldere lessen. Je zangdocent komt duidelijk in beeld, dit maakt de videolessen gemakkelijk te volgen.  

Je eigen inbox

Bij deze zangcursus krijg je een persoonlijke inbox. Hierin vind je alle vragen en antwoorden terug die jij hebt gesteld. Zo ontstaat er een overzichtelijk naslagwerk waarin jij snel handige tips van je docent kunt terugvinden. 

Favoriete lessen bibliotheek

Welke lessen/video's zijn voor jou het meest waardevol? Vink ze eenvoudig aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

Mobiel, pc, laptop of tablet, jij kiest! De videolessen zijn op elk apparaat te bekijken zodat jij je zanglessen kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. 

Levenslang toegang

Altijd toegang tot je zanglessen. Wanneer je maar wilt, jij hebt levenslang, 24/7 toegang tot de zanglessen. Dus neem gerust even pauze, of oefen extra veel als dat voor jou uitkomt. 

Professionele leraren

Goed zingen leer je natuurlijk van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van hun jarenlange ervaring en volg hun aanwijzingen op om het meeste uit je zangstem te halen.   

Niet goed geld terug garantie

Jij loopt geen enkel risico met onze 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Want wij zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. 

Volg deze unieke stap-voor-stap zangmethode en zing 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Krijg nu direct toegang tot jouw 

online zanglessen!

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit zanglessen. Als je deze lessen bij een muziekschool of privé zangleraar af zou nemen ben je honderden euro's kwijt. En dat is deze zangcursus ook zeker waard.


Maar omdat wij zanglessen voor iedereen beschikbaar willen maken is de prijs voor deze online zangcursus vele malen goedkoper.


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts € 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze zangcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze zangcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online zanglessen

Leren zingen

Online zangles met dé online zangschool Online Muziekcursus.nl

Bent u op zoek naar een online zangschool? Bent u op zoek naar online zangles die u in uw eigen tijd en op uw eigen manier kunt volgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Online Muziek Cursus. Op onze website vindt u een ruim aanbod van verschillende soorten online zanglessen waarmee u direct kunt beginnen. Een online zangles volgt u in uw eigen tijd door middel van duidelijke online video's van scherpe HD kwaliteit. Onze zangcoaches begeleiden en adviseren u graag bij het verbeteren van uw zangtalent. Uw zangles online volgt u online en doet u dus wanneer het u uitkomt! Bent u benieuwd of een online zangles iets voor u is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u altijd een zangles online proberen. Bij ons geldt altijd: niet goed? geld terug! Online Muziek Cursus is dé online zangschool waar u naar op zoekt bent!

Start vandaag nog met een online zangles in onze online zangschool!

Heeft u een grote passie voor zingen? Op zoek naar een unieke online zangles? Is uw grote passie zingen maar raakt u snel buiten adem tijdens het zingen? Haalt u de hoge noten niet of lukt het u niet om zuiver te zingen? Dan is een online zangles de oplossing. Bij Online Muziek Cursus bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar zangles online die past bij uw wensen. Het kan gebeuren dat u een pijnlijke keel heeft tijdens het zingen. Dit kan niet te bedoeling zijn. Onze zangcoaches zorgen ervoor dat u op de juiste manier uw noten wel haalt en dat u niet buiten adem bent na een liedje en ook geen zere keel heeft nadat u uw online zanglessen heeft gevolgd. Online Muziek Cursus biedt u goede zanglessen aan waardoor ook u de perfecte noot weet te raken! Onze online zangcursus bestaat uit 24 lessen. Volg de lessen waar en wanneer u maar wilt. U kunt een zangles online volgen op uw laptop, pc, tablet of mobiel.

Zangles online volgen bij een online zangschool wanneer het u uitkomt!

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw zangcursus bij onze online zangschool? Bent u benieuwd of onze zangcoaches uw zangtalenten naar een hoger niveau kunnen tillen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. U leert stap voor stap de juiste zangtechnieken aan waarbij wij u een gedetailleerde uitleg aanbieden in een video. Wij zijn de grootste online zangschool van Nederland en hebben al meer dan 8.000 cursussen verkocht. U heeft bij ons levenslang 24/7 toegang tot uw lesmateriaal. 
arrow_drop_up arrow_drop_down