Leren zingen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met online zanglessen in onze online zangschool! 

Ja, ik wil meteen beginnen


   De meest complete 

online zangcursus

7x goedkoper 

dan reguliere zanglessen

  Binnen enkele weken de 

juiste zang basis


Volg online zanglessen voor beginners en verbeter jouw zangstem. Ook als je bang bent dat je niet kunt zingen of dat je geen talent hebt kun je met de juiste begeleiding een prachtige zangstem ontwikkelen. Dankzij onze gedreven docenten kun je online zuiver leren zingen zodat iedereen meegeniet van jouw stem. Profiteer van diverse voordelen van ons platform zoals gedetailleerde uitleg, een overzichtelijke inbox en heldere video’s.


Los jouw stemproblemen op met zanglessen voor beginners

Wanneer je gaat zingen, kun je problemen ervaren zoals een pijnlijke keel, buiten adem raken of hoge noten niet halen. Lukt het je niet om zuiver te zingen of lukt het niet om technisch correct te zingen? Dankzij professionele zanglessen kun jij ook elke noot perfect raken en moeiteloos de mooiste nummers leren zingen. Gespecialiseerde begeleiding is hierbij essentieel. Maar privé zanglessen kosten al snel € 25,- per keer. Daar heeft niet iedereen het budget voor. Bovendien kan niet iedereen altijd tijd maken om naar zangles toe te gaan of om op tijd het huiswerk af te hebben. Bij ons kan dat anders.


Zing wanneer jij dat wilt

Zingen doe je als jij daar zin in hebt. Dus wat is er logischer dan zanglessen volgen op het moment dat jij daar zin in hebt, wanneer het jou uitkomt? Dankzij de juiste methode en een logisch en helder stappenplan kun jij op een gestructureerde manier online leren zingen. Want niets is zo motiverend als een methode die ook echt werkt. Na enkele weken merk je al duidelijk verschil.

Ik volg de zangcursus. Alles wat je wilt weten wordt uitgelegd!

Wat ik goed vind, is dat alles er netjes en duidelijk op staat, ook zijn er onderdelen die ik niet had verwacht zoals solfège, dit vind ik een groot pluspunt!

Marjolein

Zangles op een muziekschool 

of met een privé zangleraar

  1. Hoge kosten
  2. Vaste lestijden
  3. Lessen volgen op locatie
  4. Oefenen vóór je volgende les
  5. Toegang tot je laatste betaling

Zangles via 

online zanglessen

  • Lage kosten
  • Zelf je lestijden bepalen
  • Lessen volgen waar je maar wilt
  • Oefenen wanneer het jou uitkomt
  • Onbeperkt toegang

"Als ik zin heb om te zingen zou ik het liefst meteen een zangles doen. En dat kan, met online zanglessen. Waar en wanneer ik maar wil!"

Welk nummer wil jij zuiver kunnen zingen?

Het maakt niet uit hoe groot je zangambities zijn. Je hebt geen speciale gaven nodig om online professioneel te leren zingen. Zelfs beginners leren dankzij onze zanglessen binnen enkele weken de juiste basis voor de rest van hun zangcarrière. Dus kies jouw favoriete nummer en start met je online lessen. Wil je zelf liedjes schrijven om te zingen? Bekijk dan ook onze cursus songwriting.

Ja, ik wil meteen beginnen

Makkelijk leren zingen op je eigen tempo

Het is makkelijk en heb je een dagje geen tijd dan doe je het een dag later het blijft er op staan en is niet zomaar na tien lessen weg dus je kan steeds opnieuw beginnen tot je alles door hebt.

Gerry

Een mooie manier om muziek te leren!

Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Pascal

Complete cursus waarin alle aspecten aan bod komen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Robert-Jan

Leren zingen

Jouw online zanglessen, dit mag je verwachten

Online leren zingen

Altijd toegang tot professionele lessen

Deze online zangcursus bestaat uit 54 lessen die jou leren zingen. Deze lessen zijn zeer uitgebreid. De video’s van hoge kwaliteit laten op een heldere manier zien hoe jij jouw zangstem perfectioneert. Zingen hoort goed te voelen en daarom worden ook onderdelen als pijn en overbelasting meegenomen in de cursus. Je kunt bij ons online leren zingen wanneer je wilt, op je laptop, pc, tablet of mobiel. Bovendien heb je voor altijd 24/7 toegang tot deze zanglessen voor beginners. Dus neem gerust even pauze, of oefen extra veel als jij er zin in hebt.

Duidelijke zanglessen pagina

Duidelijke video’s met gedetailleerde uitleg

De heldere video's zijn professioneel opgenomen in de studio. Daardoor komt jouw zangdocent duidelijk in beeld zodat je de videolessen uitstekend kunt volgen. Je leert op je eigen tempo diverse zangtechnieken aan. Zo leer je over de juiste houding, het beheersen van alle ademruimtes, de juiste articulatie, ademsteun, verschillende zangtechnieken (CVT en EVT), effecten en nog veel meer.

Stel je vragen aan onze experts

Goed zingen leer je natuurlijk van onze professioneel opgeleide docenten. Bij iedere video krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan doorgewinterde experts. Zij helpen je zo snel mogelijk verder. Volg het advies van je docenten op om het meeste uit je zangstem te halen.

Video’s met lesmateriaal van uitstekende kwaliteit

Voor deze online zanglessen voor beginners is professioneel lesmateriaal samengesteld. De HD-kwaliteit van de opnames zorgt voor heldere lessen waarbij jouw zangdocent duidelijk in beeld komt. Je ontvangt bij iedere les ook PDF-bestanden die je kunt printen om een professioneel lesboek te maken. Zo heb je een effectieve combinatie van online en analoog lesmateriaal.

Hoge kwaliteit HD-video's

Alle zanglessen zijn professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames zorgen voor heldere lessen. Je zangdocent komt duidelijk in beeld, dit maakt de videolessen gemakkelijk te volgen.  

Verzamel je favoriete lessen en je vragen op je profiel

Bij deze zangcursus krijg je een eigen inbox met al jouw vragen en antwoorden erin. De meest waardevolle lessen verzamel je ook op je profiel. Door ze aan te vinken komen ze automatisch in je persoonlijke bibliotheek terecht. Zo ontstaat er een overzicht waarin jij snel terugvindt wat je nodig hebt.

Op elk apparaat beschikbaar

Mobiel, pc, laptop of tablet, jij kiest! De videolessen zijn op elk apparaat te bekijken zodat jij je zanglessen kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. 

Levenslang toegang

Altijd toegang tot je zanglessen. Wanneer je maar wilt, jij hebt levenslang, 24/7 toegang tot de zanglessen. Dus neem gerust even pauze, of oefen extra veel als dat voor jou uitkomt. 

Professionele leraren

Goed zingen leer je natuurlijk van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van hun jarenlange ervaring en volg hun aanwijzingen op om het meeste uit je zangstem te halen.   

Niet goed geld terug garantie

Jij loopt geen enkel risico met onze 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Want wij zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. 

Volg deze zangmethode stap voor stap en zing je favoriete nummers

Deze zangcursus van uitstekende kwaliteit. Indien je dezelfde lessen bij een muziekschool of privéleraar neemt, ben je veel geld kwijt. Maar omdat wij vinden dat zanglessen voor iedereen zijn,  is de prijs voor deze online cursus tijdelijk verlaagd van € 69,95 naar slechts € 47,- !

Veertien dagen garantie

Wij zijn trots op onze uitstekende zangcursus, maar we vinden het belangrijk dat de lessen jou ook bevallen. Geef je binnen veertien dagen aan dat de zanglessen voor beginners je niet bevallen? Dan ontvang je zonder vragen jouw volledige investering terug.

Start vandaag nog met je online zanglessen

Leren zingen

De unieke voordelen van onze zangcursus

Zoek jij een online muziekschool waar jij op je eigen manier zangles kunt volgen? Op onze website kun je direct online leren zingen. Dankzij de duidelijke video's van scherpe HD-kwaliteit en onze professionele zangcoaches leer je alles om jouw zangstem te verbeteren. Dankzij het online format volg je de lessen wanneer het jou uitkomt. Ben je benieuwd of online zangles iets voor jou is? Je kunt het bij ons risicoloos proberen, want hier krijg jij je geld terug wanneer je niet tevreden bent. Daarom is onlinemuziekcursus.nl dé online zangschool waar jij naar op zoekt bent.


Laat je begeleiden door professionals

Heb je een grote passie voor zingen en ben je op zoek naar gespecialiseerde online zangles? Wil je problemen die je tijdens het zingen ervaart graag oplossen? Dan is onze online zangcursus iets voor jou. Onze zanglessen voor beginners volg je wanneer jij wilt. Onze zangcoaches zorgen ervoor dat je hoge noten haalt, dat je niet buiten adem raakt en dat je geen zere keel krijgt. Deze zangcursus bestaat uit 54 lessen die je volgt waar en wanneer je wilt, op je laptop, pc, tablet of mobiel.


Ontwikkel meer muzikale talenten

Wil je meer muzikale vaardigheden aanleren? Dankzij ons brede assortiment aan cursussen is er altijd iets te leren. Zo kun je bijvoorbeeld online gitaar leren spelen om jezelf te begeleiden tijdens het zingen of omdat je het simpelweg een mooi instrument vindt. Je kunt bij ons ook online piano leren spelen om je favoriete nummers met begeleiding te zingen.


Volg zanglessen voor beginners wanneer het jou uitkomt

Wil je meer weten over de professionele zangcursus bij onze online muziekschool? Ben je benieuwd of onze zangcoaches jouw zangtalenten naar een hoger niveau kunnen tillen? Wij nodigen je graag uit voor onze zanglessen voor beginners. Je leert stap voor stap de juiste zangtechnieken aan waarbij je in een video gedetailleerde uitleg krijgt. Bovendien heb je bij ons levenslang toegang tot jouw lesmateriaal. Bestel daarom nu deze cursus en begin meteen met leren. Heb je vragen over de cursus? Raadpleeg dan onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@onlinemuziekcursus.nl.