arrow_drop_up arrow_drop_down


Leren zingen wanneer het jou uitkomt?

Dat kan met online zanglessen in onze online zangschool! 

Ja, ik wil meteen beginnen

   De meest complete 

online zangcursus

7x goedkoper 

dan reguliere zanglessen

  Binnen enkele weken de 

juiste zang basis

Heb jij altijd al willen leren zingen? Ben je bang dat je niet kunt zingen of geen talent hebt? Ook jij kunt een prachtige zangstem ontwikkelen, met de juiste begeleiding. Dus bewaar jouw prachtige gezang niet langer voor onder de douche, leer mooi en zuiver zingen en laat iedereen meegenieten!


Heb jij last van het volgende:

 1. Een pijnlijke keel tijdens het zingen
 2. Raak je buiten adem
 3. Haal je die hoge noten niet
 4. Lukt het je niet om zuiver te zingen
 5. Lukt het niet om technisch correct te zingen


Dat is niet nodig…


Met goede zanglessen kan ook jij elke noot perfect raken en moeiteloos de mooiste nummers zingen.

Professionele begeleiding is hierbij essentieel. Maar privé zanglessen kosten al snel € 25,- per keer, laat jouw budget dat toe? En kan jij elke week tijd maken om naar zangles toe te gaan? En lukt het je om op tijd je huiswerk af te hebben voor de volgende les?


Dat kan anders!


Zingen doe je als je daar zin in hebt. Dus wat is er logischer dan zanglessen te volgen op het moment dat jij daar zin in hebt, wanneer het jou uitkomt. Met de juiste methode, een logisch en helder stappenplan, leer jij op een gestructureerde manier zingen.

Niets zo motiverende dan een methode die ook echt werkt. Al na enkele weken merk je duidelijk verschil. 


Je zangstem komt tot leven!  

Ik volg de zangcursus. Alles wat je wilt weten wordt uitgelegd!

Wat ik goed vind, is dat alles er netjes en duidelijk op staat, ook zijn er onderdelen die ik niet had verwacht zoals solfège, dit vind ik een groot pluspunt!

Marjolein

Zangles op een muziekschool 

of met een privé zangleraar

 1. Hoge kosten
 2. Vaste lestijden
 3. Lessen volgen op locatie
 4. Oefenen vóór je volgende les
 5. Toegang tot je laatste betaling

Zangles via 

online zanglessen

 • Lage kosten
 • Zelf je lestijden bepalen
 • Lessen volgen waar je maar wilt
 • Oefenen wanneer het jou uitkomt
 • Onbeperkt toegang

"Als ik zin heb om te zingen zou ik het liefst meteen een zangles doen. En dat kan, met online zanglessen. Waar en wanneer ik maar wil!"

Welk nummer wil jij mooi en zuiver kunnen zingen?

Hoe groot je zangambities zijn maakt niet uit. Je hebt geen speciale gaven nodig, ook jij kunt professioneel leren zingen. Zelfs als absolute beginner leer je binnen enkele weken de juiste basis. Een basis waar je de rest van je zangcarrière plezier van hebt. 


Dus kies jouw favoriete nummer en start met je online zanglessen. 

Ja, ik wil meteen beginnen

Makkelijk leren zingen op je eigen tempo

Het is makkelijk en heb je een dagje geen tijd dan doe je het een dag later het blijft er op staan en is niet zomaar na tien lessen weg dus je kan steeds opnieuw beginnen tot je alles door hebt.

Gerry

Een mooie manier om muziek te leren!

Erg handige website om snel aan de slag te kunnen met muziek, voor een mooie prijs! Ideaal dat je de les zo vaak terug kan kijken als je maar wilt.

Pascal

Complete cursus waarin alle aspecten aan bod komen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Robert-Jan

Jouw online zanglessen, dit mag je verwachten

Online leren zingen

Professionele lessen

Deze online zangcursus bestaat uit 24 lessen. De professionele lessen zijn zeer uitgebreid. De hoge kwaliteit video's  laten op een heldere manier zien hoe jij jouw zangstem kan perfectioneren.

Volg de lessen waar en wanneer je maar wilt, op je laptop, pc, tablet of mobiel.

Duidelijke zanglessen pagina

Gedetailleerde uitleg

Je leert stap voor stap de juiste zangtechnieken aan. De gedetailleerde uitleg slaat geen onderdeel over. Zoals de juiste houding, het beheersen van alle ademruimtes, de juiste articulatie, ademsteun, verschillende zangtechnieken (CVT en EVT), effecten en nog veel meer...

Zang oefenen met piano

Duidelijke video's

De duidelijke video's in HD kwaliteit zijn professioneel opgenomen in de studio. 

Zingen hoort goed te voelen, daarom worden ook onderdelen als pijn en overbelasting meegenomen in de cursus.  

Stel je vraag aan je zang docent

Vragen stellen mag altijd en onbeperkt. Bij elke video krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook de FAQ die je bij elke video vindt geeft antwoord op de meeste vragen. Zo kan jij weer snel verder met oefenen.

Professioneel lesmateriaal

Het lesmateriaal bij deze online zanglessen is professioneel samengesteld. De PDF bestanden bij elke les kunnen geprint worden om zo je eigen lesboek samen te stellen

Hoge kwaliteit HD-video's

Alle zanglessen zijn professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames zorgen voor heldere lessen. Je zangdocent komt duidelijk in beeld, dit maakt de videolessen gemakkelijk te volgen.  

Je eigen inbox

Bij deze zangcursus krijg je een persoonlijke inbox. Hierin vind je alle vragen en antwoorden terug die jij hebt gesteld. Zo ontstaat er een overzichtelijk naslagwerk waarin jij snel handige tips van je docent kunt terugvinden. 

Favoriete lessen bibliotheek

Welke lessen/video's zijn voor jou het meest waardevol? Vink ze eenvoudig aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

Mobiel, pc, laptop of tablet, jij kiest! De videolessen zijn op elk apparaat te bekijken zodat jij je zanglessen kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. 

Levenslang toegang

Altijd toegang tot je zanglessen. Wanneer je maar wilt, jij hebt levenslang, 24/7 toegang tot de zanglessen. Dus neem gerust even pauze, of oefen extra veel als dat voor jou uitkomt. 

Professionele leraren

Goed zingen leer je natuurlijk van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van hun jarenlange ervaring en volg hun aanwijzingen op om het meeste uit je zangstem te halen.   

Niet goed geld terug garantie

Jij loopt geen enkel risico met onze 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Want wij zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. 

Volg deze unieke stap-voor-stap zangmethode en zing 

binnen 8 weken je favoriete nummers

Krijg nu direct toegang tot jouw 

online zanglessen!

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit zanglessen. Als je deze lessen bij een muziekschool of privé zangleraar af zou nemen ben je honderden euro's kwijt. En dat is deze zangcursus ook zeker waard.


Maar omdat wij zanglessen voor iedereen beschikbaar willen maken is de prijs voor deze online zangcursus vele malen goedkoper.


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts € 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze zangcursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze zangcursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog met je online zanglessen

Online zangschool bij Online Muziekcursus.nl

Heb jij altijd al willen leren zingen, maar denk je dat je geen talent hebt? Met de juiste begeleiding kun ook jij een prachtige zangstem ontwikkelen. Start binnen 5 minuten bij onze online zangschool en leer mooi en zuiver zingen. Lukt het niet om technisch correct te zingen? Haal je de hoge noten niet, raak je buiten adem of heb je een zere keel tijdens het zingen? Deze punten zijn goed te corrigeren, maar professionele begeleiding is hierbij essentieel. Met de kwalitatief hoogwaardige zanglessen van onze online zangschool leer jij moeiteloos de mooiste nummers zingen.

24 lessen bij onze online zangschool

Op zoek naar een goede online zangschool? Privé zanglessen zijn duur. Bovendien is het met onze drukke agenda's vaak lastig om elke week op een vast tijdstip naar je docent te gaan. Onder de douche of tijdens het koken... zingen doe je als je daar zin in hebt! Wat is logischer dan ook je zanglessen volgen als het jou schikt! Met onze bewezen methode zul je al binnen enkele weken merken dat je zangstem tot leven komt. Onze online zangschool hanteert lage kosten, wij zijn zeven keer goedkoper dan reguliere zanglessen. We bieden de meest complete online zangcursus en je krijgt de juiste zangbasis heel vlot onder de knie. Binnen acht weken zing jij je favoriete nummers dankzij onze unieke stap-voor-stap methode. De online zangschool bij Online Muziekcursus.nl bestaat uit 24 uitgebreide lessen. De hoge kwaliteit video's (opgenomen in een professionele studio) tonen op een heldere manier hoe jij jouw zangstem kunt perfectioneren. Je zangdocent komt duidelijk in beeld, waardoor de lessen makkelijk te volgen zijn. Dit kan waar en wanneer je maar wilt, op mobiel, pc, tablet of laptop. In de gedetailleerde uitleg wordt onder andere aandacht besteed aan het aannemen van de juiste houding en een goede articulatie, aan ademsteun, het beheersen van alle ademruimtes en verschillende zangtechnieken (CVT en EVT). Bij elke video krijg je de mogelijkheid je vragen altijd en onbeperkt voor te leggen aan onze zangdocent.

Start nu bij online zangschool

Goed zingen leer je van onze professioneel opgeleide docenten. Profiteer van hun jarenlange ervaring en volg hun aanwijzingen op om het meeste uit je zangstem te halen.  Bovendien loop je geen enkel risico vanwege onze niet-goed-geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent, kun je dat binnen twee weken aangeven en wij betalen je de kosten terug. Het maakt niet uit hoe groot je zangambities zijn, ook jij kunt professioneel leren zingen. Zelfs als absolute beginner leer je binnen enkele weken de juiste basis om de rest van je zangcarrière plezier van te hebben. Dus kies jouw favoriete nummer en start met je online zanglessen!