De mooiste aanbiddingsliederen leren spelen op je gitaar?

Dat kan met de online cursus Gitaar&Aanbidding! 

Ja, ik wil meteen beginnen

Leer van een echte

aanbiddingsleider

Goedkoper dan 

reguliere gitaarlessen

Snel liedjes spelen zonder 

noten te lezen

Is het je droom om je vrienden en familie te begeleiden op je gitaar, terwijl ze de mooiste aanbiddingsliederen zingen? Zou je graag meespelen met de andere getalenteerde gemeenteleden? Je hebt echt geen speciale gaven nodig om mooi en goed gitaar te leren spelen.


Denk je dat gitaar leren spelen moeilijk is? Heb je geen zin om noten te leren lezen? Zie je er tegenop om elke week naar les op de muziekschool te gaan, of naar een privé gitaarleraar? Of passen de dure lessen van € 20,- tot € 30,- per keer niet binnen je budget?


Het kan ook anders!


Jij kunt binnen 8 weken gitaar leren spelen met onze bewezen methode. Met de online cursus Gitaar&Aanbidding kan jij, waar en wanneer je maar wilt, gitaarlessen volgen. Deze lessen zijn speciaal gemaakt om je aanbiddingsnummers en opwekkingsliederen te leren spelen op je gitaar. Zonder noten te lezen leer jij op een praktische manier gitaar spelen.


Al binnen enkele weken zal je de mooiste nummers op je gitaar kunnen spelen! 

De methode is ontwikkeld door een echte aanbiddingsleider

Ik heb mijn leven toegewijd aan aanbidding, mijn dagelijkse passie deel ik het liefst met zoveel mogelijk mensen. Als aanbiddingsleider ga ik regelmatig voor in de gemeente in Bunschoten-Spakenburg. Daarnaast ben ik dagelijks bezig met muziek en begeleid een team van muzikanten.


Afgelopen zomer ben ik op bezoek geweest bij Bethel in Amerika. Daar heb ik de cursus WorshipU gedaan. Onder begeleiding van doorgewinterde aanbiddingsleiders, muzikanten, zangers en zangeressen heb ik hier veel mogen leren.


Al mijn kennis deel ik graag met jou!

Gianluca Hop

Gitaarles op een muziekschool 

of met een privé gitaarleraar

 1. Hoge kosten
 2. Vaste lestijden
 3. Lessen volgen op locatie
 4. Oefenen vóór je volgende les
 5. Toegang tot je laatste betaling
 6. Je leert allerlei liedjes spelen

Gitaarles via 

online Gitaar&Aanbidding lessen

 • Lage kosten
 • Zelf je lestijden bepalen
 • Lessen volgen waar je maar wilt
 • Oefenen wanneer het jou uitkomt
 • Onbeperkt toegang
 • Gespecialiseerd in aanbiddingsliederen

"Dankzij de online cursus Gitaar&Aanbidding kan ik eindelijk mijn vrienden op mijn gitaar begeleiden bij het zingen van de mooiste opwekkingsliederen!"

aanbidding's muziek leren spelen

Welk aanbiddingsliederen wil jij op de gitaar spelen?

Samen de mooiste opwekkingsliederen en aanbiddingsnummers zingen, en muziek maken is het mooiste wat er is. Heb jij altijd al je vrienden en familie willen begeleiden op je gitaar, dat kan! 

Gitaar spelen tijdens een (jeugd)kamp, bij het kampvuur met vrienden, op het podium of in de zaal, ook jij kan prachtige liederen spelen op je gitaar. 


Deze online cursus is speciaal gericht op het spelen van aanbiddingsliederen en leert je op een snelle en eenvoudige manier de mooiste liederen spelen. 

Ja, ik wil meteen beginnen

Mooie prijs voor muziekles

Handig de filmpjes die je zo vaak af kan spelen als nodig is en je stap voor stap meeneemt door de lesstof.

Willie

Leuk om zo gitaar te leren spelen

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden, en je kan de lessen in eigen tempo volgen.

Charles

Voor zo weinig geld een goede cursus en vooral... 

Uitstekende service

Echt een hele duidelijke cursus, je kunt meteen beginnen op basis van een duidelijke uitleg.

Christiaan

aanbidding's muziek leren spelen

Jouw online Gitaar&Aanbidding lessen, dit mag je verwachten

Professionele lessen

De online cursus Gitaar&Aanbidding bestaat uit 54 lessen. Deze professionele lessen zijn zeer uitgebreid. Elke les bevat hoge kwaliteit video's  die je op een heldere manier laten zien hoe je aanbiddingsliederen op je gitaar speelt. Volg de lessen waar en wanneer je maar wilt, op je laptop, pc, tablet of mobiel.

Gedetailleerde uitleg

De stap voor stap uitleg geeft elk onderdeel gedetailleerd weer. Naast de praktische theorie ga je aan de slag met de meest moderne tablatuur, akkoord chards, toonladders en nog veel meer. 

Zo leer jij snel liedjes spelen op een simpele maar prachtige manier. 

Duidelijke video's

De duidelijke video's in HD kwaliteit laten je precies zien wat je moet doen. Elke video is professioneel opgenomen in de studio. Door de verschillende camera hoeken ontgaat je geen detail.

Heb je vragen? Stel ze direct!

Vragen mag je altijd en onbeperkt stellen, bij elke video. Je docent geeft zo snel mogelijk antwoord, zodat jij weer snel verder kunt met oefenen. Bij elke video vind je ook een FAQ lijst waarin de meest gestelde vragen terug te vinden zijn.

Professioneel lesmateriaal

Stel je eigen lesboek samen uit het professionele lesmateriaal. Bij elke les zijn PDF bestanden te vinden. Deze kan je eenvoudig printen en zo een waardevol, persoonlijk naslagwerk samenstellen.

Hoge kwaliteit HD-video's

Elke video in de cursus Gitaar&Aanbidding is professioneel opgenomen in de studio. De HD kwaliteit opnames zorgen voor heldere lessen. De verschillende camerahoeken brengen je docent zo duidelijk in beeld dat het is alsof je naast hem staat

Persoonlijke inbox

Bij de cursus Gitaar&Aanbidding krijg je een persoonlijke inbox. Alle vragen die je stelt, inclusief de antwoorden, vind je hierin terug. Altijd makkelijk voor als je die handige tip van je docent terug wilt lezen

Favoriete lessen bibliotheek

Vind je een les extra waardevol of wil je iets nog eens oefenen? Vink deze les/video eenvoudig aan en verzamel ze in je favoriete lessen bibliotheek. Deze vind je terug in je profiel.

Op elk apparaat beschikbaar

Wil je oefenen bij je vrienden? Of neem je de gitaar mee op vakantie? Je kunt de online lessen volgen waar en wanneer je maar wilt. Op je mobiel, pc, laptop of tablet, jij kiest! De videolessen zijn op elk apparaat te bekijken.

Levenslang toegang

Na aanschaf heb jij levenslang, 24/7 toegang tot je cursus Gitaar&Aanbidding. Dus neem gerust even pauze, of oefen extra veel wanneer dat voor jou uitkomt. 

Professionele docent

Van wie kan je beter gitaar leren spelen dan van een echte aanbiddingsleider? Ga mee in zijn passie en profiteer van zijn jarenlange ervaring. 

Niet goed geld terug garantie

Jij loopt geen enkel risico met onze 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Want wij zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. 

Volg deze unieke stap-voor-stap gitaarmethode en speel

binnen 8 weken je favoriete nummers

Krijg nu direct toegang tot jouw 

online Gitaar&Aanbidding lessen!

Jaren aan kennis en ervaring zijn samengevoegd in deze hoge kwaliteit gitaarlessen. Als je deze lessen bij een muziekschool of privé gitaarleraar af zou nemen ben je honderden euro's kwijt. En dat is deze cursus ook zeker waard.


Maar omdat wij deze bijzondere Gitaar&Aanbidding lessen voor iedereen beschikbaar willen maken is de prijs voor deze online gitaarcursus vele malen goedkoper.


Normaal € 69,95 nu tijdelijk slechts € 47,- !

14 dagen niet goed 

geld terug garantie!

Wij staan voor 100% achter onze Gitaar&Aanbidding cursus en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze cursus, dan kun je het ons binnen 14 dagen laten weten. Je ontvangt dan direct zonder vragen jouw investering volledig terug.

Start vandaag nog 

met je online 

Gitaar&Aanbidding lessen

aanbidding's muziek leren spelen