Affiliate programma, wij geloven in de kracht van samenwerking!


OnlineMuziekCursus.nl (O.M.C) heeft de beste cursussen op het gebied van online muziekles. Als online ondernemer weet je dat affiliate marketing een van de beste manieren is om geld te verdienen en tegelijkertijd echte waarde te geven aan je lezers.


Wat belangerijk is, is dat je het juiste product uitkiest welke aansluit bij jouw lijst met mensen / de bezoekers van jouw website. Wij snappen dit als geen ander, en staan hier garant voor.


Wij snappen dat je wilt werken met een bedrijf die vooruitstrevend is. Een bedrijf welke producten maakt van hoge kwaliteit die serieus een positieve wending geeft aan het leven van de toekomstige klant. Producten met de beste affiliate-tracking, een excellente klantenservice en doorgeteste marketingstrategieën. Wij zijn O.M.C!


Bij O.M.C is muziek maken meer voor ons dan alleen een niche. Wij ademen het. Het is onze passie. Het is hetgeen waar we elke ochtend ons bed voor uitspringen, waar we trots op zijn.


Groeiende markt

De vraag naar goede online muziek cursussen is enorm gestegen de afgelopen tijd, en er is nog geen teken dat dit af gaat nemen. In tegendeel, tot onze spijt zien we dat er veel slechte cursussen zijn, en wij zijn hier om daar verandering in te brengen!

                                                                                     Groeien

Met meer dan 7000 blije en tevreden klanten hebben we een behoorlijk (groeiend) aandeel in deze markt. Wij hechten veel waarde aan onze affiliates en willen graag samen met jou werken om je leven fantastisch te maken.


De vier factoren die jou als affiliate meer online succes gaan geven:

1. Alleen cursussen van goede kwaliteit

Als een affiliate marketeer zou je je alleen moeten focussen op producten van hoge kwaliteit. Dit om het vertrouwen te winnen van jouw klanten / lezers welke vervolgens blijven kopen op jouw aanraden.


2. Robuust en veilig trackingsysteem

Om onze affiliates maximaal te bedienen hebben we voor het PayPro systeem gekozen. PayPro beschikt over een gemakkelijk proces om gratis lid te worden en je kunt direct beginnen met het verdienen van commissies – zonder moeilijk gedoe. Je krijgt statistieken over hoe je promoties het doen, en alles is makkelijk te begrijpen.


Als je hulp nodig hebt met je promotie of met het PayPro systeem dan zijn zowel wij / als de PayPro klantenservice altijd bereid je te helpen.


Je kunt je direct aanmelden bij PayPro om als affiliate van onze producten aan de slag te gaan.            


3. Hoge commissies op alle producten en op tijd betaald.

Jij wilt werken met een bedrijf die hoge commissies beschikbaar stelt. Daarnaast wil je op tijd betaald worden. Bij O.M.C is het mogelijk om commissies te krijgen tot 50%, en je krijgt via PayPro netjes direct betaald naar jouw eigen bankrekening.


4. Een goede klantenservice.

Affiliates die producten promoten die niet te vertrouwen zijn, hebben ook inkomsten die niet te vertrouwen zijn. Zonder support en klantenservice, zullen klanten nooit een wow-gevoel krijgen en geheel blij zijn met hun aanschaf / en dus ook niet superblij met jou als affiliate.


Bij O.M.C hebben wij een goede support / klantenservice. We willen dat onze klanten uiteindelijk fans worden van onze cursussen en ons bedrijf wat betekend dat jouw reputatie als affiliate gehandhaafd blijft of zelfs sterker wordt door het aanraden van onze producten.


Aanmelden

Heb je een website of blog welke muziek georiënteerd is, of een e-mail lijst in deze branche? Denk je dat wij een goeie fit zijn, en heb je nu al ideeën over hoe onze cursussen binnen jouw netwerk passen, dan horen wij supergraag van jou! 


Stuur een email naar info@onlinemuziekcursus.nl of bel ons.