Leer de gitaar kennen met de snaren en hun namen

Begin direct online met jouw gitaarlessen!

 Diverse Cursussen

Levenslang toegang

 Voordelige cursussen

Wanneer je gitaar leert spelen, valt het je waarschijnlijk op dat de snaren verschillende namen hebben. Als gitarist het is handig om deze namen te kennen om bijvoorbeeld je gitaar te stemmen. Dankzij onze online cursus leer je de namen van de snaren en kun je ze altijd terugvinden. Met deze basis kun je onze andere cursussen gaan volgen om een beter gitarist te worden.

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Ontdek de gitaar en zijn snaren door de namen te leren

Voor alle gitaren is het belangrijk dat je de namen van de snaren weet om het instrument correct te stemmen. Wanneer je gitaar snaren leert onderscheiden, wordt het ook eenvoudiger om andere vaardigheden zoals de noten van de gitaar te leren. De namen van de snaren zijn voor iedere gitaar met zes snaren gelijk, of die nu elektrisch of akoestisch is. Het wordt pas anders wanneer de gitaar vier of twaalf snaren heeft. Dankzij onze handige tips heb je de namen van de snaren snel geleerd waardoor je aan andere vaardigheden kunt werken. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij bieden een aantal cursussen aan om online gitaar te leren spelen. Ons pakket bevat zowel eenvoudige beginnerscursussen aan als cursussen voor gevorderden, zoals de solf├Ęge- en gehoortraining.

Bestel deze cursus en leer op jouw manier

Dankzij de cursus van onlinemuziekcursus.nl leer je de namen van de snaren op jouw gitaar wanneer je wilt. Je vindt het lesmateriaal altijd terug zodat je leert op jouw manier, wanneer jij tijd hebt. Bovendien zijn onze online cursussen voordeliger dan persoonlijke trainingen. Bestel daarom nu de cursus over snaren van de gitaar op onze website. Indien je vragen of opmerkingen hebt, gebruik je onze contactpagina of stuur je een e-mail naar info@onlinemuziekcursus.nl.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen

Gitaar leren spelen