Start met jouw muziekles online:

Klik op de gewenste cursus voor meer informatie

Gitaar leren spelen

Online gitaarles

Stap voor stap gitaar leren spelen

Piano leren spelen

Online pianoles

Stap voor stap piano leren spelen

Online leren zingen

Online zangles

Stap voor stap leren zingen

Leren drummen

Online drumles

Stap voor stap leren drummen
ukelele leren spelen

Online ukelele les

Stap voor stap ukelele leren spelen

Basgitaar leren spelen

Online basgitaar les

Stap voor stap basgitaar leren spelen

Start nu met muziekles online 

Bij Online muziekcursus.nl ben je aan het juiste adres als je van plan bent om muziekles online te gaan volgen. De traditionele methodes, waarbij je naar een muziekleraar toe gaat op een vooraf afgesproken tijdstip, is kostbaar en vaak niet makkelijk in te passen in een drukke agenda. Bij onze muziekles online volg jij je lessen op het tijdstip dat het jou schikt. Het vergt uren oefenen om de basis van zingen onder de knie te krijgen of om een instrument goed te leren bespelen. Natuurlijk moeten ook je lessen van goede kwaliteit zijn. Onze beproefde lesmethodes leiden snel tot resultaat. Binnen enkele weken krijg je bepaalde basisprincipes stap voor stap uitgelegd. Online Muziekcursus.nl is de grootste online muziekschool van Nederland, voor zeven verschillende cursussen muziekles online. Wij hebben twintig jaar ervaring en al meer dan 17000 cursussen verkocht.

7 Cursussen bij muziekles online

Als je bij ons een muziekles online gaat volgen, krijg je lessen van professioneel opgeleide docenten. Leer stap voor stap zingen tijdens de 24 zanglessen. Het is ook mogelijk bij ons piano te leren spelen in 50 lessen. Wij bieden daarnaast online gitaarles (78 lessen), basgitaarles (60 lessen) en de cursus gitaar&aanbidding (54 lessen) om de mooiste aanbiddingsnummers en opwekkingsliederen te leren spelen. Tijdens de 16 lessen tellende online drumcursus leer je de juiste technieken om jouw favoriete nummers te kunnen drummen. Of is het je droom ukelele te leren spelen, een leuk, viersnarig gitaartje? In 30 lessen leer je onder andere tokkelen en akkoorden aanslaan. Al onze online muziekcursussen bestaan uit gedetailleerde lessen voorzien van hoge kwaliteit video's. Door de verschillende camerahoeken kun je precies zien wat je moet doen en hoe je alle technieken kunt aanleren. Je krijgt helder uitgelegd hoe je een instrument bespeelt of hoe je de basis van het professioneel zingen onder de knie krijgt. Vele technieken en handige tips komen voorbij in onze online cursussen.

Voordelen van een muziekles online

De lessen kun je volgen waar en wanneer je maar wilt, op je tablet, laptop, pc of mobiel. Je mag altijd en onbeperkt vragen stellen bij elke video. De bijgevoegde pdf-bestanden kun je uitprinten om zo je eigen lesboek samen te stellen. Wij willen graag iedereen in staat stellen muziekles online te kunnen volgen en daarom werken wij met een heel aantrekkelijk tarief. Daarmee heb je onbeperkt en levenslang toegang tot de lessen, dus heb je een poosje geen tijd, dan pak je je hobby gewoon later weer op. Vele duizenden mensen spelen een muziekinstrument of zingen graag. Muziek maken is dan ook een heerlijke, ontspannende hobby. Met Online muziekcursus.nl leer jij vlot en op een bewezen effectieve manier zingen of een instrument bespelen, waar en wanneer jij wilt. Wij staan volledig achter onze online lesmethoden, maar vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Als dit niet het geval is, laat het ons dan binnen twee weken weten om het betaalde bedrag geretourneerd te krijgen. Je loopt dus geen enkel risico. Geef je daarom nu op voor een van onze prachtige cursussen!