Piano leren spelen op jouw keyboard

Begin direct online met jouw pianolessen!

 Diverse Cursussen

Levenslang toegang

 Voordelige cursussen

Wanneer je geen ruimte hebt voor een akoestische piano, kun je ook leren spelen op een keyboard. Een keyboard is goedkoper dan een akoestische piano waardoor dit een logische keuze is voor veel beginners. Bovendien kun je op een keyboard net zo goed leren spelen als op een piano. Dankzij onze online cursus speciaal voor keyboards leer je snel piano te spelen.

"Ik speel gitaar omdat ik dat leuk vindt. En dan natuurlijk wanneer het mij uitkomt. Geen zin om te oefenen? Geen probleem. 

Lekker wat tijd over? Dan doe ik een les extra!"

Jij kunt piano leren spelen op je keyboard

Wanneer je als beginner online pianoles wilt, heb je meestal geen akoestische piano tot jouw beschikking. Een keyboard is een kleiner, voordeliger instrument waar je ook uitstekend op kunt leren spelen. Omdat wij onze cursus online aanbieden, betaal je veel minder dan voor privélessen. Hiernaast heb je na de eenmalige betaling voor altijd toegang tot de lessen die je hebt gevolgd. Zo kun je ze terugkijken als je een opfrisser nodig hebt. Op onze website heb je ook andere handige cursussen om jouw vaardigheden als pianist te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld ook noten leren lezen om bladmuziek te kunnen gebruiken.

Bestel een cursus en scherp jouw vaardigheden aan

Op onlinemuziekcursus.nl kun je met jouw keyboard online piano leren spelen voor een voordelig tarief. Profiteer van professioneel lesmateriaal dat voor jou altijd beschikbaar blijft. Boek nu de cursus en leer piano te spelen. Indien je vragen wilt stellen, gebruik je onze contactpagina of stuur je een e-mail naar info@onlinemuziekcursus.nl.

Start vandaag nog met je online gitaarlessen

Gitaar leren spelen