Online muziekles

De voordelen van online muziekles, altijd al zangles of andere muziekles willen nemen, maar twijfel je omdat privéles nu eenmaal prijzig is? Misschien is een online muziekles iets voor je. Wij bieden gitaarles, pianoles, drumles, zangles en ukelele les aan voor een eerlijke prijs.

 

Iedereen kan zingen

Behalve dat zanglessen duur zijn, kan het ook zijn dat u te verlegen bent om een zangles te nemen bij een zangleraar. Online kan die drempel een stuk lager zijn. Mensen die niet echt durven zingen, krijgen met online zanglessen meer lef en als ze zien dat het goed gaat, durven ze het wellicht ook in het openbaar. Het is nu eenmaal zo dat iedereen kan zingen, en met wat training kan het ook nog mooi klinken. In online lessen worden verschillende technieken bijgebracht.

Online muziekles

Piano, drums of gitaar, ervaring is niet belangrijk

Online lessen volgen is laagdrempelig, je hoeft niemand te benaderen en inschrijven is met een druk op de knop gebeurd. Een online pianoles gaat aan de hand van duidelijke instructies. De basiskennis van pianospelen is zo gemakkelijk bij te brengen. Ook drumles is online te volgen. Tijdens een basiscursus zijn de beginselen van het drummen gemakkelijk online aan te leren. Hetzelfde geldt voor gitaarlessen: verschillende stijlen gitaarles zijn online te volgen en waarbij ervaring niet belangrijk is. Het is toch een bijzondere ervaring om gitaar te kunnen spelen en met de online lessen is dat binnen korte tijd nog mogelijk ook. Wie wil nou niet op een feestje zijn gitaar tevoorschijn halen en verzoeknummers van de andere gasten ten gehore brengen?

 

Volg de lessen wanneer je er zin in hebt

Naast het voordeel van de prijs  is het volgen van online muzieklessen ook gemakkelijk. Je volgt de lessen namelijk wanneer het jou uitkomt en niet wanneer een privéleraar het in zijn agenda heeft staan. Misschien heb je wel zin om elke zondagavond om 23.00 uur te lessen, zie dan maar een docent te vinden. Je bepaalt dus zelf wanneer je de volgende les doet, al heb je midden in de nacht zin in een riedel op je gitaar of een deuntje zingen. Uitleg van de docent met online muziekles is niet eenmalig. Als je het niet goed verstaan hebt of het gewoon nog een keer wilt horen, dan kan dat eenvoudig. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat iedere dag 10 minuten muziekles beter blijft hangen dan eens per week een uur.

Reactie plaatsen